bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Тернополі пройшло відкриття фотовиставки «Нові мешканці Тернополя»
17.12.2022

7 грудня в Тернополі в ТРЦ “Подоляни” пройшло відкриття фотовиставки «Нові мешканці Тернополя».
Фотовиставка складалася із 8 блоків:
????️‍♀️Всього було представлено приблизно 50 фотографій.
 
«Виставка розділена на декілька блоків. Один з них присвячений м. Рубіжне, бо велика кількість активістів нашого центру громадської активності саме з цього міста. На одному з фото представлений мер Рубіжного, який став т. з. “народним мером”, тобто мером колаборантом. На цій фото можна побачити як змінюється обличчя людини після приходу “руського світу”. Цей “світ” руйнує не тільки будівлі, а і життя людей та їх зовнішній облік», - Ольга Феленко, голова Доста Луганщина, менеджер проєкту.
 
«Зараз у нас є активісти з Херсону, з Маріуполя, з Харкова. Основна мета фотовиставки це показати тернополянам, що ми, активні, можемо самі собі дати раду, допомагаємо кожний кожному та готові активно інтегруватися в місцеву громаду. Ми не якісь “баласт”, а ми можемо допомогти, щоб файне місто Тернопіль процвітало, в тому числі завдяки нам», - додала пані Ольга.
 
 
На заході були присутні і самі героїні фотовиставки.
 
«Я взагалі не думала, що так складеться життя. 24 лютого все перевернулося. Місто Тернопіль дуже гарне та затишне, люди доброзичливі. Своєю історію я хотіла показали який жах відбувається в моєму місті», - Оксана Дуванова, одна з героїнь наших статей.
 
⏳Робота фотовиставки запланована до середини наступного тижня.
 
????Більше інформації про нашу фотовиставку ви можете побачити в сюжеті Файне місто.
 
????Дякуємо БФ Подоляни за допомогу у проведенні фотовиставки.
 
NB. Завдання заходу: покращення адаптації та інтеграції внутрішньо переміщених осіб в Тернопільській області через висвітлення суспільно корисних для приймаючої громади історій релокації ВПО у м. Тернопіль.
 
Захід проводився в рамках проєкту «Нові мешканці Тернополя» – шлях від міграції до стабільного розвитку, який впроваджується ГО Східноукраїнський центр розвитку місцевої демократії за підтримки Governmemt of Canada та Black Sea Trust for Regional Cooperation , a The German Marshall Fund of the United States
 

Контакти

  • Максим Данильченко
  • ГО “Східноукраїнський центр розвитку місцевої демократії” 0990649654

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.