bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Нам є задля кого жити, воювати і перемагати!»
15.12.2022

«Мене звати Дмитро, я є військовослужбовцем ЗСУ і я хочу допомогти дітям та молоді з села Шепетин, які часто підтримують воїнів, у тому числі з мого підрозділу, своєю увагою.

На майстер-класах та заняттях в молодіжному просторі “ТУР” вони неодноразово виготовляли листівки, малюнки з побажаннями, різні сувеніри, браслетики, янголята, пташечки. Це дуже нас мотивує, адже ми розуміємо, що нам є за кого боротися і для кого боронити нашу Батьківщину. Аби підтримати дітей, дуже хотів би придбати для них різні матеріали для творчості, рукоділля, майстерок.  Нам потрібні свідомі, розумні, креативні діти, щоб було кому будувати Україну».

Такий неймовірно зворушливий лист простір добра Goodacity отримав від нашого захисника – і стільки у ньому світла, добра і турботи! Воістину, «воїни світла» – це про наших солдат!

Мікрогрант від Goodacity поспішив до Шепетина на Рівненщині, аби Молодіжний простір “ТУР” та пластуни станиці Смизької громади і надалі мали матеріали для творчості! Але найбільше дітки зраділи тому, що подарунки привіз сам «друг Дим» – Дмитро Руднік, якого на кілька днів відпустили із війська додому!

 «Дитячі листи на фронті – найцінніші обереги!»

До 24 лютого пан Дмитро – оператор заправки, пластовий виховник та волонтер у «Молодіжному просторі ТУР». А з початком повномасштабного російського вторгнення сам зголосився до військкомату, аби стати на захисті нашої країни – по-іншому, каже чоловік, і не уявляв собі…

«Що надихає і дає силу там, на передовій? –  Щирі дитячі листи із теплими словами та побажаннями, написані зворушливим округлим почерком, їхні малюнки та вироби, створені власноруч – усі наші бійці носять їх з собою їх як найцінніші обереги, – розповідає чоловік. –  Передавали ми ці вироби й іншим бригадам – на них завжди є попит. Вони мають неймовірну енергетику – це промінчики світла у цей темний час!  Дитячі вироби та малюнки гріють душу, дають неймовірне відчуття того, що тебе вдома люблять і чекають, що є задля кого жити,  воювати і перемагати!   

Від початку повномаштабного російського вторгнення, діти із нашого Молодіжного простору «ТУР» уже багато разів писали листи, малювали малюнки, робили різного роду поробки, щоб підтримати наших військових – тому мені дуже хотілося мотивувати їх і далі продовжувати підтримувати наших захисників! 

У приміщенні Молодіжного простору «ТУР» у Шепетині щодня збираються діти – аби поспілкуватися і пограти у настільні ігри, кілька разів на тиждень там є і пластові гуртки. Для дітей це простір натхнення та творчості – тут вони можуть займатися, розвиватися, щось творити…

Так, нещодавно дітки власноруч створили листівки подяки до дня Збройних Сил України, готують різноманітні вироби до дня Святого Миколая, нині працюють над виготовленням воскових свічок…   Тішуся з того, яке чудове молоде покоління у нас підростає! У мене було безліч планів разом із дітками мандрувати і робити стільки усього цікавого разом, на жаль, їх усіх перервала війна…  Але ми все надолужимо,  нині головне – здолати ворога, щоб наші діти мали змогу рости і розвиватися і творити нову чудову країну!  Вірю, що ми роститимемо їх у новій, квітучій Україні: вірте в Перемогу, вірте в ЗСУ!»

Контакти

  • https://goodacity.org/ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.