bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Закупівля Генераторів (Джерела резервного живлення: генератори)
06.12.2022

    Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує закупівлю за процедурою «запит цінових пропозицій» згідно коду ДК 021:2015 - 31120000-3 – Генератори (Джерела резервного живлення: генератори) в рамках реалізації програми Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією.

   Характеристика предмету закупівлі, у тому числі необхідні технічні, якісні, кількісні та інші параметри: визначені в Додатку № 2 «Технічна специфікація».

 Кінцевий термін подання цінових пропозицій:  «13» грудня 2022 року до 13:00 (включно) за київським часом.

  Адреса веб-сайту, на якому розміщена інформація про закупівлю: https://phc.org.ua в розділі «Закупівлі».

  Очікувана вартість закупівлі: 4 000 000,00 грн.

 Строк дії цінової пропозиції: цінова пропозиція повинна бути дійсна протягом 90 календарних днів.

 Строк поставки Товару: до 23 грудня 2022 року.

 Місце поставки Товару: відповідно до адрес отримувачів, які наведені у Додатку № 2.1 «Перелік установ-отримувачів товару».

 Умови поставки:

Поставка Товару вiдбуватиметься з урахуванням норм чинного законодавства України, вимог та стандартiв на умовах DDP (за правилами Iнкотермс 2010).

Поставка Товару Постачальником за Договором здійснюється до 23 грудня 2022 року. Поставка Товару може здійснюватися Постачальником партіями відповідно до заявок Замовника.

Місце поставки Товару: на склад Постачальника з подальшою доставкою за адресами  отримувачів Товару згідно Додатку № 2.1 «Перелік установ-отримувачів товару».

Доставка Товару, навантажувально-розвантажувальні роботи здійснюються Постачальником в межах загальної ціни Договору.

Постачальник Товару зобов’язується за 5 (п’ять) робочих днів до дати поставки надати для попереднього ознайомлення Замовнику наступні документи, завірені печаткою Постачальника:

- накладну на Товар, що буде постачатися;

- копії сертифікатів органів з оцінки відповідності на Товар.

Попереднє постачання Товару повинне бути здійснене на склад Постачальника для перевірки Товару представниками Замовника (перевірка кількості, якості і комплектності).

Після перевірки Товару представниками Замовника та встановлення відповідності Товару умовам Договору, Замовника підписує видаткову накладну Постачальника на Товар.

Після підписання видаткової накладної на Товар в день отримання Замовником Товару Постачальник приймає Товар відповідно до акту приймання-передачі на відповідальне зберігання з подальшою доставкою Товару відповідно до Додатку № 2.1 «Перелік установ-отримувачів товару».

Постачальник зобов’язаний власними силами та за власний рахунок здійснити поставку та розвантаження за адресами згідно з Додатку № 2.1 «Перелік установ-отримувачів товару» та передати Товар отримувачам, що визначені Додатку № 2.1 «Перелік установ-отримувачів товару». Вказані послуги окремо не сплачуються та повинны бути включені до загальної ціни Товару.

Постачальник разом із Товаром зобов’язується передати для підписання отримувачам Товару наступні документи:

-  три екземпляри товаро-транспортної накладної;

-  два екземпляри видаткової накладної про передачу Товару отримувачам за всіма адресами, відповідно до Додатку № 2.1 «Перелік установ-отримувачів товару».

Під час отримання Товару отримувачі Товару підписують наступні документи:

-  три екземпляри товарно-транспортної накладної;

-  два екземпляри видаткової накладної про передачу Товару отримувачам  за всіма адресами, відповідно до Додатку № 2.1 «Перелік установ-отримувачів товару».

Зазначені в цьому пункті документи повинні бути підписанні отримувачами Товару, що визначені Додатку № 2.1 «Перелік установ-отримувачів товару».

Транспортні витрати, вантажно-розвантажувальні роботи, послуги доставки Товару за адресами згідно Додатку № 2.1 «Перелік установ-отримувачів товару», здійснюються за рахунок Постачальника.

Після того як буде здійснена доставка та передача Товару отримувачам, що визначені Додатку № 2.1 «Перелік установ-отримувачів товару», Постачальник зобов’язується передати Замовнику від кожного отримувача Товару наступні документи:

-  один екземпляр товарно-транспортної накладної (другий екземпляр залишається у отримувача Товару, а третій екземпляр у Постачальника);

-  один екземпляр видаткової накладної про передачу Товару отримувачу (другий екземпляр залишається отримувачу Товару), що підтверджує здійснення доставки Товару за всіма адресами, відповідно до Додатку № 2.1 «Перелік установ-отримувачів товару».

Постачальник зобов’язаний виготовити наклейки та нанести зображення на Товар у відповідності до Додатку № 6 «Технічні вимоги до наклейок та нанесення зображень».

      Контактні дані для подачі цінової пропозиції: цінова пропозиція повинна надсилатись у вигляді сканованих копій та мати чіткий вигляд повного (завершеного) документу, печатки, підпису і т.ін., на електрону адресу: [email protected]   із зазначенням у темі листа: «Цінова пропозиція на закупівлю ДК 021:2015 - 31120000-3 – Генератори (Джерела резервного живлення: генератори)»  до уваги: головного фахівця відділу закупівель та постачань Клєвцова Вікторія, тел. 044-334-53-16.

 Організаційні вимоги:

Юридична особа або Фізична особа-підприємець за законодавством України. Оплата за Товар відбуватиметься виключно без ПДВ.

Відповідність кваліфікаційним критеріям, визначеним в Додаток № 1 «Інформація про спосіб документального підтвердження відповідності Учасників встановленим кваліфікаційним критеріям».

Відповідність запропонованого Товару технічним вимогам Замовника, визначеним в Додатку № 2 «Технічна специфікація».

Оплата за Товар відбуватиметься у гривні виключно без урахування податку на додану вартість (без ПДВ) по факту постачання Товару протягом 5  робочих днів.

  Критерії оцінки цінових пропозицій, які відповідатимуть обов’язковим технічним та кваліфікаційним вимогам:  Ціновий критерій.

 Цінова пропозиція обов’язково має включати в себе:

1)        документи, що підтверджують відповідність учасника кваліфікаційним критеріям та передбачені Додатком № 1 «Інформація про спосіб документального підтвердження відповідності Учасників встановленим кваліфікаційним критеріям»;

2)        заповнений та підписаний Додаток № 2 «Технічна специфікація»;

3)        заповнений та підписаний Додаток № 3 «Форма цінової пропозиції»;

4)        витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;

5)        статут або інший установчий  документ (для юридичних осіб) та/або опис з кодом, необхідним для доступу до електронних документів Учасника (виписка, статут);

6)        заповнений та підписаний Додаток № 4 «Декларація конфлікту інтересів учасника тендерної процедури»;

7)        іншу інформацію і документами, які учасник вважає за необхідне подати.

 Посадові особи Замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками закупівлі.

Додаткову інформацію можна отримати у головного фахівця відділу закупівель та постачань Клєвцова Вікторія, за телефоном 044-334-53-16, е-mail: [email protected]

Контакти

  • Клєвцова В.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.