bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Нові актуальні можливості навчання в онлайн форматі
27.11.2022

До свого дня народження Центр освіти дорослих «Перший» з міста Мелітополя анонсував святкову акцію – 22 листопада стартував місячник нових актуальних курсів, доступних для навчання в онлайн-форматі.

Доступні для запису такі курси:

-        Міні-курс “Раціональне харчування. Формуємо корисні звички” від Дар‘ї Савви дозволить разом поміркувати про таке: Чому ми їмо? Чи їмо ми лише для того, щоб жити? Що ми насправді знаємо про правильне харчування? Існує купа міфів, безліч легенд та ще більше заборон – настав час в цьому розібратись і відпустити контроль. На курсі учасники сфокусуються на інтуїтивному харчуванні, будуть вчитись відчувати сигнали тіла та слухати, чого потребує саме їх організм. Окрім цього, попрацюють над стереотипними переконаннями, котрі шкодять нашому здоров’ю та позбудуться заборон в харчуванні.

Бонус: повне тренування по стретчінгу та вправи з функціонального тренінгу для щоденної зарядки як доповнення на практичній частині кожного з трьох занять.

Початок 28 листопада, реєстрація доступна за посиланням: https://cutt.ly/HMELId7

-        експрес-курс “П’ять кроків до підвищення особистої ефективності” від тренерки проактивних змін Анастасії Коноваленко запрошує всіх у новий рік з новими планами та натхненням!

Учасники курсу протягом 5 онлайн-занять:  поставлять цілі на наступний рік;  побудують колесо життєвого балансу так, щоб воно стало дієвим орієнтиром у процесі досягнення своїх прагнень; створять свій особистий план на 2023 рік та 12 місяців нового року;  опанують техніки щоденного планування; познайомляться з простими техніками, що сприяють досягненню особистих цілей!

Залишити заявку на навчання можна за посиланням: https://cutt.ly/wMEOBeR

Старт курсу 12.12.2022, але не зволікайте з реєстрацією - кількість місць в групі обмежена, адже кожний учасник та кожна учасниця отримають особисту пораду та допомогу від тренерки!

-        «Казкотерапія» - курс від Олени Даниліної, письменниці, філологині, що познайомить вас із практичним інструментом допомоги собі й близьким. На курсі учасники дізнаються про казкотерапію як різновид арттерапії,  познайомляться із алгоритмом створення казки, напишуть казки для себе і своїх рідних.

Залишити заявку на навчання можна за посиланням: https://cutt.ly/uMLUrlw

Початок занять 12 грудня і до Нового року ви зможете самостійно створити свою власну казку!

-        І справжня «вишенька на торті» - серія кондитерських онлайн майстер-класів «Новорічні дива», поступове опанування яких дозволить вам приготувати не лише казковий новорічний торт, а й кожного тижня тішити свою родину новими десертами! На кондитерських майстер-класах разом з професійним кондитером Олександрою ви навчитеся готувати капкейки з новорічним декором; меренговий рулет; бенто-торт; медовий торт у вигляді ялинки; новорічний торт “Чорний ліс”. Бонус для учасників, які виконають всі домашні завдання - відео по приготуванню модного «Сake to go»!

Курс передбачає 5 онлайн майстер-класів , заглиблення у світ кондитерського мистецтва, багато практичних завдань, знайомство з різними тонкощами сучасних десертів, поняття основних помилок і розуміння власно процесу приготування!

Старт 8 грудня, посилання на реєстрацію: https://cutt.ly/dMMY2Aw

 

Найперше (і, мабуть, найскладніше), що необхідно для початку великого та успішного шляху до якісних змін - зробити перший крок! Курси, тренінги,  програми Центру освіти дорослих «Перший» є тією підтримкою вас на цьому шляху, якої іноді не вистачає саме для початку шляху трансформації, особливо самих себе.

Ці освітні заходи - гарна можливість робити складні кроки разом з однодумцями, під супроводом тренера-експерта, практика в своїй сфері, адже Центр освіти дорослих «Перший» прагне якісних змін учасників після проходження освітніх програм!

Обирайте програму до вподоби, реєструйтеся та крокуймо впевнено у Новий рік разом!

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.