bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Закупівля послуг з глибинної партисипативної оцінки трьох громад Дніпропетровської області
21.11.2022

Тендерне оголошення 

про проведення відкритого тендеру № 1 із закупівлі послуг з глибинної партисипативної оцінки трьох громад Дніпропетровської області в сфері громадської безпеки та соціальної згуртованості 

від 21.11.2022 

Громадська організація “Сила ідей” в рамках проєкту «Створення інтеграційного простору для переміщених ОГС та ВПО в громадах міста Павлоград, сіл Вербуватівка та Богуслав Павлоградського району Дніпропетровської області», що реалізується за підтримки ПРООН, оголошує відкритий тендер на закупівлю послуг з глибинної партисипативної оцінки 3х громад Дніпропетровської області в сфері громадської безпеки та соціальної згуртованості. 

Дата оголошення про тендер: 21 листопада 2022 року

Термін подання тендерних пропозицій: 05 грудня 2022 року

Предметом закупівлі є послуги з глибинної партисипативної оцінки 3х громад Дніпропетровської області в сфері громадської безпеки та соціальної згуртованості. 

Перелік послуг:

  • дослідження документів, які відображають дії та регламентують правила в сфері громадської безпеки та соціальної згуртованості, в громадах міста Павлоград, сіл Вербуватівка та Богуслав Павлоградського району Дніпропетровської області

  • контент-аналіз інформаційних повідомлень в сфері громадської безпеки та соціальної згуртованості на сайтах органів місцевого самоврядування громад міста Павлоград та Павлоградського району Дніпропетровської області (документи, повідомлення, програми тощо, які поширюються на села Вербуватівка та Богуслав) 

  • глибинні інтерв’ю щодо громадської безпеки та соціальної згуртованості з жителями населених громад міста Павлоград, сіл Вербуватівка та Богуслав Павлоградського району Дніпропетровської області, серед яких мають бути жінки, молодь, ВПО та інші вразливі групи за узгодженням з ГО “Сила ідей” в онлайн-форматі (п’ять інтерв’ю в кожній з трьох громад)

  • підготовка звіту за результатами дослідження

  • фокус-групові дослідження щодо громадської безпеки та соціальної згуртованості (по чотири в кожній з трьох громад). Питання для досліджень будуть надані ГО “Сила ідей” з можливістю змін задля покращення якості.

  • підготовка звіту за результатами фокус-групових досліджень (по кожній громаді окремо)

  • підготовка рекомендацій в сфері громадської безпеки та соціальної згуртованості для кожної з громад;

  • презентація рекомендацій на зустрічах по розробці плану дій з громадської безпеки та соціальної згуртованості для кожної з трьох громад окремо.

Деталі описані у технічному завданні, яке додається.

Строк надання послуг: протягом 3 місяців від дати підписання Договору про надання послуг.

Вимоги до постачальника послуг – учасника тендеру

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, які:

  • належним чином зареєстровані за законодавством України: фізичні особі-підприємці (у разі спрощенного оподаткування - платники єдиного податку 3 групи) або юридичні особи, які мають КВЕДи: 63.99, 82.30, 73.20, 70.22, 70.21, 72.20.;

  • мають досвід проведення партисипативної оцінки громад в сфері безпеки;

  • мають досвід організації та проведення аналітичних досліджень та підготовки аналітичних матеріалів, публікацій, програм тощо;

  • мають досвід співпраці з міжнародними організаціями та/або організаціями громадянського суспільства (рекомендаційні листи від керівників організацій, попередні договори з міжнародними організаціями можуть бути підтвердженням досвіду);

  • можливість надати оригінали супроводжуючих документів з підписом та печаткою (за наявності): договір надання послуг, рахунок-фактура, акт про надані послуги.

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;

  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус

  3. Тендерна пропозиція, заповнена за зразком (додається);

  4. Оригінал Рахунка-фактури з описом послуг, які надаються, термінами виконання. Платником має бути зазначена ГО “Сила ідей”

  5. Резюме з описом відповідного досвіду

  6. Зразок договору надання послуг

  7. Документи, що підтверджують досвід (рекомендаційні листи, договори на аналогічні послуги тощо)

  8. Список попередніх аналітичних робіт з посиланнями.

  9. Документи, що підтверджують фінансовий стан (довідка з банку та ін.)

  10. Орієнтовний план-графік виконання робіт з деталізацією відповідно до технічного завдання.

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення;

  2. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення

  3. Якість опису послуг та відповідність очікуванням організатора

  4. Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання послуг

Тендерні процедури

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою [email protected] по 05 грудня 2022 року.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника, засвідчені печаткою (за наявності) та надіслані учасником до 05 грудня 2022 року включно:

  •  у електронному вигляді (у форматі PDF) на електронну адресу ПРООН[email protected]  з темою листа «Відкритий тендер RPP/2022/10/063/SY №1”;

 

  • у паперовій формі із зазначенням “Відкритий тендер: закупівля послуг з глибинної партисипативної оцінки трьох громад Дніпропетровської області в сфері громадської безпеки та соціальної згуртованості” за адресою: м. Київ, відділення Нової пошти №81 (вул. Деміївська, 39) на ім’я Васильєва Євгенія Олександрівна, номер телефону +380997258169.  

Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 23:59 годин 05 грудня 2022 року (за Київським часом), розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця тендеру, відбудеться організатором тендеру після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному тендерному оголошенні, але не пізніше 12 грудня 2022 року.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

 

Контакти

  • Євгенія Васильєва
  •  0997258169

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.