bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий тендер на закупівлю робіт з капітального ремонту об’єкта комунальної власності
15.11.2022

ГО «Туристична асоціація Гуцулія» в межах грантового проєкту “Підтримка підприємців і життєзабезпечення”, що реалізується за підтримки ПРООН, оголошує відкритий тендер на закупівлю будівельних робіт на нежитловому об’єкті комунальної власності за адресою: м.Косів Івано-Франківська область, вул. Горбового, 5/2 .

Дата оголошення про тендер: 15 листопада 2022 року.

Термін подання тендерних пропозицій: до 29 листопада 2022 року, 12.00 год.

Предметом закупівлі є:

Капітальний ремонт нежитлового об’єкта комунальної власності за адресою: м.Косів Івано-Франківська область, вул. Горбового, 5/2.

 Детальний опис робіт, що оголошуються

Капітальний ремонт нежитлового об’єкта комунальної власності за адресом: м. Косів Івано-Франківська область, вул. Горбового, 5/2 (заходи з енергозбереження) у відповідності до технічного завдання (згідно додатків 1, 2, 3, які розміщені в кінці оголошення, необхідно завантажити).

Строк надання товарів/ послуг: протягом 30 днів від дати підписання Договору про виконання робіт, але не пізніше 31  грудня 2022 року.

У вартість послуг повинні бути включені придбання та доставка усіх необхідних розхідних матеріалів, що відповідають державним стандартам енергетичної сертифікації об’єктів класу наслідків СС2, транспортні витрати, необхідні для виконання вищезазначених робіт на об’єкті – м. Косів Івано-Франківська область, вул. Горбового, 5/2.

Вимоги до постачальника товарів/послуг – учасника тендеру

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, мають  досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для здійснення надання послуг, заявлений товар у наявності на складі у вказаній кількості, можливість здійснити доставку у вказаний строк за зазначеною адресою та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна/акт виконаних робіт).

 Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію (виписка, отримана не раніше 2022 р.);
  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус;
  3. Тендерна пропозиція, заповнена за зразком (додаток 2);
  4. Проект Договору про надання послуг;
  5. Заява-згода на збір персональних даних у рамках реалізації проекту за зразком (додаток 3);
  6. Копія діючої ліцензії та дозволу на виконання робіт з підвищеною небезпекою;

Крім того, бажано додати:

  1. документи, що підтверджують досвід виконання відповідного виду робіт (додається копія завершеного договору 2019-2022 р. та копія сертифікатів уведення в експлуатацію об’єкта, виданого органом державного архітектурно-будівельного контролю, що відповідають поданим аналогічним договорам**);

**аналогічними договорами є договори про виконання робіт з будівництва будівель, або добудови будівель, або реконструкції будівель, або капітального ремонту будівель в населених пунктах, визначених згідно з переліком, затвердженим Постановою КМУ  від 11 серпня 1995 р. № 647

  1. Перелік працівників інженерно – технічних професій, що будуть залучені до виконання даного замовлення, із зазначенням ПІБ, посади, стажу роботи на займаній посаді. Необхідною умовою є наявність принаймні одного інженера з профільною вищою освітою (інженер-будівельник та виконроб). Для підтвердження наявності в Учасника працівників інженерно – технічних професій відповідної кваліфікації, що будуть залучені до виконання даного замовлення в складі пропозиції необхідно надати копії дипломів зазначених працівників, що підтверджують необхідний   освітньо–кваліфікаційний рівень. Учасники у складі своєї тендерної пропозиції зобов’язані надати відповідне документальне підтвердження про наявність в учасника не менше двох працівників, що мають відповідним чином оформлене посвідчення про проходження навчання та перевірку знань щодо законів та нормативно-правових актів у сфері охорони праці та пожежної безпеки (копія посвідчень надаються учасником у складі пропозиції) та копію чи оригінал сертифікату системи менеджменту/управління охорони здоров’я та безпеки праці ISO 45001:2018 на будівництво житлових і нежитлових будівель за кодом 41.20 згідно КВЕД 2010, виданого Учаснику з копією або оригіналом звіту про аудит про відповідність вимогам стандарту із зазначенням висновку про продовження терміну дії сертифікату.
  2. Гарантійний лист про те, що матеріали, устаткування, обладнання, яке застосовується під час виконання робіт та подальшій експлуатації об’єкту, сертифіковане та сприяє захисту навколишнього середовища від шкідливих елементів і забруднень.
  3. Копія чинного на дату розкриття сертифікату, виданого Учаснику на систему управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015 на будівництво житлових і нежитлових будівель за кодом 41.20 згідно КВЕД 2010.
  4. Довідка від уповноваженого органу (ДПСУ) про інформацію щодо зареєстрованих рахунків учасника, виданою не раніше жовтня 2022 року.
  5. Довідка з банку про відсутність простроченої заборгованості за кредитами або заборгованості за кредитними угодами станом на листопад 2022 року (довідка подається з банку у якому обслуговується учасник).
  6. Довідка в довільній формі, завірена печаткою учасника та підписом уповноваженої особи про те, що:

- відомості про юридичну особу, яка є учасником процедури закупівлі, не внесено до Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення;

- суб’єкт господарювання (учасник) протягом останніх 3 років не притягувався до відповідальності за порушення, передбачене п. 4 ч. 2 статті 6, п. 1 статті 50 Закону України “Про захист економічної конкуренції”, у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів тендерів;

- службова (посадова) особа учасника процедури закупівлі, яка підписала тендерну пропозицію, не була засуджена за злочин, вчинений з корисливих мотивів (зокрема, пов’язаний з хабарництвом, шахрайством та відмиванням коштів), судимість з якої не знято або не погашено у встановленому законом порядку;

- учасник процедури закупівлі не визнаний у встановленому законом порядку банкрутом та стосовно нього не відкрита ліквідаційна процедура;

- учасник процедури закупівлі не є особою, до якої застосовано санкцію у виді заборони на здійснення у неї публічних закупівель товарів, робіт і послуг згідно із Законом України ”Про санкції”;

- учасник процедури закупівлі не має заборгованість із сплати податків і зборів (обов’язкових платежів).  

 Тендерні процедури

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою [email protected]  до 28 листопада 2022 року, 18.00 год.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг/робіт/передачі товару.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у електронному вигляді (у форматі PDF) надіслані учасником на електронну адресу ПРООН [email protected], [email protected] з темою листа «тендер_ UNDP_KOSIV_2022_BMO/5_назва учасника» до 29.11.2022 р., 12.00 год, а також – у письмовій формі із зазначенням “Відкритий тендер: закупівля з капітального ремонту нежитлового об’єкта комунальної власності за адресою: м. Косів Івано-Франківська область, вул. Горбового, 5/2 (заходи з енергозбереження)” за адресою: 78601 Івано-Франківська область Косівський район, м.Косів, вул.Довбуша, 20 у строк до 29.11.2022 р., 12.00 год.  Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме: після 12.00 години 29 листопада 2022 року, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця тендеру, відбудеться організатором тендеру після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному тендерному оголошенні, але не пізніше 30 листопада 2022 року.

 Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

 Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

 Контактна особа: Наталія Савка, телефон +38096 2079669

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.