bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на виконання ремонтних робіт м. Збараж та м. Шумськ
14.11.2022

Молодіжний благодійний фонд «Ініціатива» оголошує тендер в межах проєкту «Початкове фінансування для відновлення та покращення спеціалізованих послуг з ГОН у громадах (регіональний рівень)», компонент проєкту Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні, UNFPA.

Предмет закупівлі:

Номер лоту

Місто

Адреса

ЛОТ 1

М. Збараж, Тернопільська обл.

Вул. Заводська, буд 9

ЛОТ 2

М. Шумськ, Тернопільська обл.

Вул. Шевченка, буд. 21

 

Відповідно до Дефектних атків, що закріплено у додатках до об’яви.

  1. дата оголошення про тендер – 14 листопада 2022 року.

  1. термін подання тендерних пропозицій – 24 листопада 2022 року, 23:59.

  1. строк надання предмету закупівлі: до 20 грудня 2022 року;

  1. умови розрахунку– по факту надання акту виконаних робіт, у тому числі проміжних актів виконаних робіт. Авансування передбачається.

  1. вимоги до підрядника – учасника тендеру:

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України:

  1. постачальники, що мають досвід роботи у відповідній сфері;

  2. офіційно зареєстровані та діють на території України

  3. мають можливість здійснити роботи у зазначені строки

  4. не є платниками ПДВ

 

  1. документи, які мають надати учасники тендеру для участі в тендері:

Тендерну пропозицію складену за шаблоном, до якої додається.

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;

  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус;

  3. Кошторис, розроблений на основі наданого дефектного акту;

  4. Зразок договору;

  5. Інші додаткові документи на розсуд учасника.

  1. Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення.

  2. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення.

  3. Якість опису предмету закупівлі та відповідність очікуванням організатора.

  4. Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання предмету закупівлі.

 

  1. Інформація про тендерну процедуру:

  • Тендерні пропозиції повинні залишатися чинними впродовж тридцяти (30) календарних днів з граничного терміну подання Тендерних пропозицій.

  • Учасники можуть подаватись як на окремий лот, так і на декілька лотів. Якщо учасник подається на декілька лотів, то пакет документів подається у повному обсязі зазначеному у оголошенні на кожний з лотів.

  • Огляд приміщення надається за вимогою учасників тендеру.

  • До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

  • Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг.

  • Визначення переможця тендеру, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій на відповідність умовам конкурсу, викладеним у тендерній документації. Перевага буде надана постачальнику, пропозиція якого відповідатиме принципу «ціна/якість» з урахуванням можливих термінів виконання робіт.

 Додаткові застереження:

  • Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

  • Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

  1. Інструкції щодо отримання тендерної документації:

Всі тендерні пропозиції мають бути надіслані електронною поштою до 23:59 24 листопада 2022 року у відсканованому вигляді. У темі листа вказати «Тендер_ремонтні роботи_ №ВКАЗАТИ НОМЕР ЛОТУ» на електронну адресу: mbf.initiative@gmail.com. Пропозиції, які містять неналежну тему повідомлення можуть бути пропущені адміністратором та, таким чином, не будуть розглянуті.

Уточнюючі запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою: mbf.initiative@gmail.com не пізніше 3х днів (робочих днів) до граничного строку прийняття документів. У темі листа вказати «Тендер_ремонтні роботи_ №ВКАЗАТИ НОМЕР ЛОТУ»

  1. очікуваний час визначення переможця тендеру

Протягом 7 днів після завершення прийняття тендерних пропозицій. Результати тендеру будуть повідомлені організатором учаснику тендеру, який переміг протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможця.  

  1. інші положення, виходячи із законодавства України та інших обставин.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності).

Контакти

  • БО МБФ ”Ініціатива” Керівниця Краснолобова Ірина [email protected] Менеджерка з комунікацій Мильнікова Світлана [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.