bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Опитування «Яких фахівців потребує громадський сектор?»
14.11.2022

Експертна платформа Career Hub Центру “Розвиток КСВ” проводить опитування організацій громадського сектору, аби визначити актуальні потреби у спеціалістах/ках різних професій у громадському секторі, а також розробити корисні освітні програми для підготовки/перепідготовки таких фахівців. 

Запрошуємо поділитись запитами та потребами саме вашої організації заповнивши коротку форму за посилання — https://forms.gle/FzGVaaau2wwUW1fB7

Щиро дякуємо за вашу відповідь! 

 

CSR Ukraine, Центр «Розвиток КСВ» – експертна організація в Україні, що об’єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проєкти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади. Є національним партнером CSR Europe (Брюссель, Бельгія) і Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (Женева, Швейцарія). 

Career Hub – експертна платформа Центру «Розвиток КСВ», яка об’єднує молодь, роботодавців, державні органи та освітні заклади для кар’єрного розвитку молоді – від школи до успішної реалізації у професії. Платформа кар’єрного розвитку Career Hub допомагає визначитись із вибором професії і планувати майбутню кар’єру, отримати якісну освіту для професійної самореалізації, розвивати професійні та м’які навички, а також підготуватись до роботи майбутнього.

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.