bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грантова тушонка
30.09.2022

217 днів волонтеримо без перерв і вихідних. Сотні пакетів із десятками продуктів формуються на території Ротарі ХАБу. Разом із стратегічною їжею, ми вкладаємо всередину частинку своєї душі, бо знаємо для чого та для кого. Робимо це з вірою в серці, щоб діти - жили в мирі та любові, а ми - зустріли старість у спокої ????????
 
 
Протягом усього вересня, харків’яни отримують від нас рис, гречку, соняшникову олію, овочі, томатну пасту, а також - тушковане м’ясо, яке ми виграли від Європейського Союзу ???????? Тобто, клуб Rotary Club Kharkiv “New Level” - керівне ком’юніті Ротарі ХАБу, перемогли в конкурсі суб-грантів від БО Мережа 100 відсотків життя Рівне в рамках проєкту EU4CSOs Emergency Actions ????
 
Тушонка - дуже бажаний товар, а іноді й єдине джерело білка у воєнний час. ЇЇ можна додавати як у перші, так і другі страви, роблячи їх ситними і смачними. При цьому однією баночкою консервованого м’яса можна кілька днів годувати родину. Ми перевіряли - виходить не менш смачно, ніж зі свіжим м’ясом ????
 
Встигати “й тут, і там” ХАБу допомагають локальні, волонтерські об’єднання, які 7 місяців співпрацюють і за будь-яких обставин виконують доставку #із_рук_в_руки. На сьогоднішній день, у нас зареєстровано 618 ватажків благодійних груп. Кожен із них закріпив за собою населений пункт, що дозволяє завчасно оцінити яку кількість допомоги бажано надати за 1 візит. А ми, в свою чергу, завжди знаємо куди відправляємо безоплатні харчі ????????
 
Отже, вчергове звертаємось до ЄС та БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне» через ці фотографії і дякуємо за тушонкову допомогу! Усе буде сита Україна! ????????????????
 
Публікація підготовлена в рамках суб-гранту проєкту EU4CSOs Emergency Actions за фінансової підтримки Європейського Союзу, що реалізується БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне». Її зміст є виключною відповідальністю суб-грантера проєкту EU4CSOs Emergency Actions Rotary Club Kharkiv “New Level” і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.

Контакти

  • +380958882488
  •  https://www.facebook.com/rotary.club.new.level

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.