bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Реалізуй власний соціальний проєкт на «Моє Місто»
23.09.2022

«Моє Місто» – всеукраїнська неприбуткова громадська організація, котра допомагає соціально активним людям реалізовувати власні суспільно корисні ініціативи шляхом колективного фінансування проєктів (краудфандингу).

Наша команда працює над розбудовою свідомого українського суспільства, та всіляко допомагає впроваджувати зміни на шляху до європейських стандартів! Саме тому, головна місія платформи – розвиток краудфандингу та благодійності задля якісних соціальних змін.

Для кого буде корисно скористатися платформою?

Ми активно співпрацюємо з волонтерами, активістами, представниками громадського сектору та іншими неурядовими організаціями, які в пошуках ресурсів на реалізацію власного соціального проєкту.

Основні вимоги до проєктів:

  • В першу чергу проєкт спрямований на поліпшення міста, а не на заробіток грошей. Кожен проєкт має передбачати соціальний імпакт: вирішувати або пом’якшувати соціальну проблему в суспільстві.

  • Проєкт не несе явного чи прихованого політичного забарвлення. «Моє місто» — аполітична організація, тому автор проєкту ніяким чином не має бути залученим в політичну діяльність/бути причетним до політичної партії тощо.

  • Проєкт не суперечить законам України. «Моє місто» веде прозору діяльність, реалізація проєкту має відповідати чинному законодавству.

  • Проєкт неадресний: результат його реалізації не спрямований на одну людину або закриту групу.

Переваги платформи «Моє місто»

1. Забезпечуємо прозорість реалізації проєкту, що виключає юридичні та податкові ризики для авторів.

2. «Моє Місто» не бере комісії з проєктів, усю зібрану суму в рамках платформи ми передаємо на реалізацію твоєї ініціативи. 

3. Менторимо авторів на всіх етапах реалізації проєкту та збору коштів.

4. Ком’юніті для авторів – клуб авторів проєктів, регулярні зустрічі та простір для обміну досвідом.

5. Особистий кабінет автора проєкту: прозора фіксація внесків на проєкт в реальному часі з можливістю відправити подяку доброчинцю проєкту в один клік, зручна аналітика по відвідуванню проєкту, донатів та доступ до базових маркетингових даних (джерела трафіку, охоплення тощо). Зручна аналітика по відвідуванню проєкту, згадок в ЗМІ та притоку внесків. 

6. Постійний піар проекту автора (зокрема, пряма реклама пошуку Google).

7. Потенційне виділення мікрогрантів від платформи до проєкту.

 

Процедура подачі заявки:

  1. Реєстрація на сайті Моє Місто 
  2. Заповнення проєктної форми
  3. Модерація проєкту адміністратором платформи
  4. Публікація проєкту на сайті

Контакти:

У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, звертайтеся до адміністратора платформи Моє Місто – Богдан Сівко, +380631651572, [email protected] 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.