bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

120 старшокласників Харкова прокачали свої здібності з «Бустером талантів»
20.09.2022

⚡️ 120 старшокласників Харкова прокачали свої здібності з “Бустером талантів”! 

 “Бустер талантів” — наш спільний проєкт із Plarium, міжнародною компанією з розробки мобільних та комп’ютерних ігор. Ця мотиваційна програма стала першим в історії Академії розробленим проєктом для бізнесу. 

9 місяців учні харківських шкіл з допомогою менторів Академії та експертів Plarium розвивалися в трьох напрямках: емоційному, інтелектуальному та профорієнтаційному. Школярі, зокрема, бустили свої soft і hard skills — командотворення, цілепокладання, емоційний інтелект, критичне мислення, ораторське мистецтво, проєктний менеджмент, а також здобували практичний досвід, досліджували сферу розробки ігор, складали плани професійного розвитку.

Перша частина програми відбувалася наживо у Харківському осередку Академії, після повномасштабного вторгнення проєкт продовжили втілювати онлайн. 

Це було неймовірно! Я чекала кожної нашої зустрічі. Дуже люблю фінальні рефлексії, підбивати підсумки, визначати людину дня, емоції дня та думки дня. А ще я дуже вдячна, що навіть попри повномасштабну війну уся програма “Бустеру талантів” таки відбулася”,  — ділиться учасниця Софія Пушкіна. 

“Ми прагнемо, щоб юні таланти знали й чули про компанії в Україні та розуміли, що мати цікаву роботу й широкі можливості для карʼєри можна й у власній країні. А співпраця з такими організаціями, як Українська академія лідерства, — це для нас змога розвивати ігрову культуру в Україні, а у майбутньому – можливість працювати в наших студіях разом із талановитими молодими лідерами”,  — додає Олександра Радилицька, Lviv Studio Manager компанії Plarium.

Після багатьох схвальних відгуків учасників плануємо втілювати “Бустер талантів” і надалі, тож стежте за нашими анонсами

Радіємо, в Україні зростає культура соціальної відповідальності бізнесу і що компанії прагнуть долучатися до розвитку молоді та творення успішного майбутнього нашої країни. 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.