bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Чергова «Хмельницька кава» відбулась в Антонінах
12.09.2022

У громадах Хмельницької області триває реалізація спільного проекту «Три РЕ: локація, інтеграція, соціалізація» для налагодження діалогу ВПО із громадами, що їх приймають, за підтримки міжнародного фонду «Відродження», громадської організації «Громадська ініціатива Луганщини», Луганської облдержадміністрації та місцевих органів влади.

Чергова зустріч по медіації та упередження конфліктів в рамках програми «Хмельницька кава» відбулась 6 вересня за участю ВПО, співробітників місцевих органів влади. На цей раз у ВПО-хаб в Антонінах прибули експерти ГО «Громадська ініціатива Луганщини», начальник відділу активної підтримки безробітних Красилівської районної філії Хмельницького обласного центру зайнятості та провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних.

ВПО з Луганщини, Донеччини та інших областей, де йдуть бойові дії, мали змогу озвучити та отримати відповіді на свої запитання у сфері зайнятості та соціального захисту.

Ідею зустрічей з представниками центрів зайнятості озвучили самі переселенці під час зібрання у форматі картографування проблем в серпні у хабі соціальної активності для ВПО у с. Ружичанці Розсошанської громади.

 

#IRF

 

Захід проводиться ГО «Громадська ініціатива Луганщини» в рамках проєкту «Три Ре-: локація, інтеграція, соціалізація» для налагодження діалогу ВПО із приймаючими громадами» за підтримки  МФ «Відродження» (Програма «Демократична практика»). 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.