bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер з проведення екскурсій для внутрішньо-переміщених осіб подовжено до 17.09.2022
07.09.2022

Громадська організація «Платформа соціального розвитку “SetUp”» в рамках проєкту «Dialogue+» шукає постачальників послуг з проведення екскурсій для внутрішньо-переміщених осіб, які відбуватимуться у період з вересня 2022 року по жовтень 2022 року у місті Вінниця та Вінницькій області, і передбачатимуть: проведення 5 екскурсій для 40 осіб кожна, забезпечення перевезення автобусом (обов’язкова наявність транспортної ліцензії),  харчування учасників екскурсій.

Учасники конкурсу: організації або фізичні особи-підприємці, які мають досвід надання послуг з організації екскурсій.

Обсяг роботи та терміни:

Передбачається, що після оголошення результатів відбору постачальника послуг, з постачальником буде укладено договір, за яким постачальник забезпечить проведення 5 екскурсій для 40 осіб кожна, забезпечення перевезення автобусом до 150 км./кожна екскурсія,  харчування учасників екскурсій перед початком екскурсії у місті Вінниця (вода, печиво, цукерки, фрукти).

Вимоги до потенційних постачальників послуг:

  • Резюме/портфоліо, де відображено досвід з організації групових екскурсій.

 Для участі у тендері зацікавлені постачальники мають надати наступне:

  1. Розрахунок вартості послуг (рахунок);
  2. Пропозицію екскурсійних маршрутів;
  3. Опис попереднього досвіду постачальника у виконанні подібних завдань;
  4. Для фізичних осіб-підприємців  - документи, що підтверджують державну реєстрацію ФОП*, свідоцтво або витяг платника податку та номер і назву КВЕДу/ів, за якими надаватимуться послуги;
  5. Свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи та витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб.

 

*Увага! Участь у конкурсі можуть брати підприємці на загальній системі оподаткування та ФОП, що відносяться до 3 групи платників єдиного податку!

 

Просимо надсилати Ваші пропозиції за адресою [email protected] до 17 вересня 2022 року включно із позначкою до теми листа «Конкурс з відбору постачальника послуг з організації екскурсій для ВПО»

Запитання приймаються до 15 вересня включно на адресу [email protected] із позначкою до теми листа «Конкурс з відбору постачальника послуг з організації екскурсій для ВПО».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.