bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Напередодні Дня знань переселенці-активісти прибрали територію громади у селі Ружичанці
31.08.2022

Ми продовжуємо розповідати про реалізацію на Хмельниччині спільного проекту громадськості та місцевої влади – «Три РЕ: локація, інтеграція, соціалізація» для налагодження діалогу ВПО із громадами, що їх приймають.

Він реалізується за підтримки міжнародного фонду «Відродження», громадської організації «Громадська ініціатива Луганщини», Луганської облдержадміністрації та місцевих органів влади Хмельницької області.

28 серпня, напередодні Дня знань представники ВПО-хабу у с. Ружичанці Розсошанської громади вирішили зробити свій внесок у підготовку до початку навчального року та організували прибирання території громади навколо самого хабу, школи та сільської ради від побутового сміття.

«Цього року моя донька піде до школи у Ружичанці, тому це наш внесок у добробут громади та благополуччя наших дітей на новому місці» - поділилася своїми думками Дарина, ВПО з м. Лисичанська, яка доєдналась до акції.

Сподіваємось, що такі заходи стануть прикладом для інших громад та населених пунктів, де також проживають ВПО зі сходу.

#IRF

 

Захід проводиться ГО «Громадська ініціатива Луганщини» в рамках проєкту «Три Ре-: локація, інтеграція, соціалізація» для налагодження діалогу ВПО із приймаючими громадами» за підтримки  МФ «Відродження» (Програма «Демократична практика»). 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.