bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Послуги постачальника комплекту фізичного серверу
23.08.2022

Оголошення про допорогові (за спрощеною процедурою) закупівлі товарів та послуг

 

Назва закупівлі: «Комплект фізичного серверу»

Код закупівлі: SPKR-01-2022-1

Вид предмету закупівлі: Закупівля товарів

Кінцевий термін подачі пропозицій: Понеділок, 30 серпня 2022 року, до 23:59 (за Київським часом)

Процедура закупівлі: Оголошення про закупівлю, без використання спеціальних електронних систем. Допорогова закупівля за спрощеною процедурою з урахуванням критерію п. 1.7 грантової угоди № SPKR-01-2022.

Мінімальна кількість учасників: Розгляд пропозицій та вибір переможця відбудеться за умови надходження принаймні однієї пропозиції Постачальника.

Форма подачі пропозицій: В електронному вигляді на електронну адресу замовника послуг

Електронна адреса замовника послуг: [email protected]

Види послуг: КВЕД ДК 009:2010: 62.01 «Комп’ютерне програмування», 62.02 «Консультування з питань інформатизації», 62.09 «Інша діяльність у сфері інформаційних технологій і комп’ютерних систем

Загальний опис закупівлі: Громадська організація «Фрі Ардуіно» оголошує про допорогову (за спрощеною процедурою) закупівлю товарів та послуг з метою реалізації проекту в рамках малого гранту «Зміцнення стійкості Української мережі громадського моніторингу якості повітря в умовах війни»

Загальна інформація про замовника: Громадська організація «Фрі Ардуіно» (Код ЄДРПОУ 42803747), Поштова адреса: Україна, 76000, Івано-Франківська обл., місто Івано-Франківськ, вул. В. Яновича, буд. 14, телефон: +38(098)808-40-92, адреса електронної пошти [email protected], відповідальна особа – Голова організації Олексій Трелевський.

Джерело фінансування: Грантова угода № SPKR-01-2022, надана Громадською Спілкою «Досить труїти Кривий Ріг», за фінансової підтримки Європейського Союзу та National Endowment for Democracy.

Критерій вибору переможця: Мінімальна кошторисна вартість (вартість) включно з доставкою на адресу Замовника

Основні кваліфікаційні критерії (специфікація закупівлі):

Загальні мінімальні вимоги до фізичного сервера (можуть відрізнятися від заявлених моделей, проте мають відповідати заявленим параметрам або перевищувати їх): CPU 1200 Intel Core i3-10105, MB 1200 H510 MSI H510M PRO-E, DDR4 16GB 3200 SAMSUNG, SSD 960GB Kingston A400 2 одиниці, HDD 3.5” 2TB Toshiba P300 HDWD120UZSVA 7200rpm 64Mb 2 одиниці, Корпус не нижче Vinga CS108B-400W.

Загальні мінімальні вимоги до елементів безперебійного живлення фізичного сервера (можуть відрізнятися від заявлених моделей, проте мають відповідати заявленим параметрам або перевищувати їх): UPS Powercom RPT- 800A Schuko

Процедурні та організаційні вимоги до Постачальника:

– Постачальник погоджує з Замовником форму, умови доставки та остаточну специфікацію товарів.

– Постачальник забезпечує вчасну доставку товарів на адресу Замовника.

– Постачальник забезпечує належне та вчасне оформлення змістовного та фінансового звітування.

– Постачальник забезпечує строк поставки товарів на адресу Замовника не пізніше 10.09.2022 р. (за датою отримання товарів Замовником).

– Постачальник забезпечує гарантію якості на товари та комплектуючі не менше 1 року від дати поставки товарів на адресу Замовника.

– Постачальник погоджується з тим, що право власності, права інтелектуальної та промислової власності на результати виконання/надання послуги, звіти та інші документи, що стосуються цього проєкту, переходять до Замовника.

– Постачальник гарантує, що серед осіб, пов’язаних з закупівлею відсутні організації/особи, занесені до списків обмежувальних заходів ЄС та України.

– Постачальник погоджується з правом Замовника запитувати додаткову інформацію для уточнення та підтвердження відповідності Виконавця кваліфікаційним критеріям закупівлі.

– Постачальник погоджується з правом Замовника у будь-який час до факту укладання договору про закупівлю товарів з переможцем відмінити проведення закупівлі та результатів розгляду пропозицій.

– Постачальник погоджується з тим, що Замовник не рецензує надіслані пропозицій та не надає роз’яснення щодо відхилених пропозицій та обраного переможця.

Загальна сума фінансування: відкрита цінова пропозиція.

Валюта ціни послуги: Українська гривня.

Форма розрахунків: Договірна. Розрахунок безготівковий.

Кінцевий термін приймання пропозицій: 30 серпня 2022 року, 23:59 (за Київським часом)

Просимо надсилати пропозицію згідно у довільній формі  на електронну адресу Замовника: [email protected] 

Постачальник має вказати тему листа: Послуга № SPKR-01-2022-2

 

Публікація у відкритому доступі цього Оголошення про допорогові (за спрощеною процедурою) закупівлі товарів та послуг  підготовлена в рамках проєкту «Зміцнення стійкості Української мережі громадського моніторингу якості повітря в умовах війни» за підтримки програми малих грантів від ГС «Досить труїти Кривий Ріг», яка спільно фінансується Європейським Союзом та National Endowment for Democracy. Її зміст є виключною відповідальністю ГО «Фрі Ардуіно» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, National Endowment for Democracy чи ГС «Досить труїти Кривий Ріг».

 

Контакти

  • Україна
  •  76000
  • Івано-Франківська обл.
  • місто Івано-Франківськ
  • вул. В. Яновича
  • буд. 14
  • телефон: +38(098)808-40-92
  • адреса електронної пошти [email protected]
  • відповідальна особа – Голова організації Олексій Трелевський

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.