bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Дніпрі молоді блогери дізналися про особливості роботи у воєнний час
17.08.2022

Блогінг під час війни. Нові виклики” - тренінги на цю актуальну тему відбулися 10-11 серпня у Дніпрі  Участь у заходах взяли 25 слухачів офлайн та троє у дистанційному режимі.

Під час тренінгу  обговорили зі слухачами основні нюанси, які має враховувати блогер у наш воєнний час. Розібрали, з чого починається блогерство, як створювати гарний текст, як визначати свою аудиторію, обирати канали комунікацій тощо. Зупинилися на соціальній місії блогера: тема викликала жвавий інтерес та обговорення. Окремо з*ясували обмеження та застереження, які мають враховувати блогери у цей час.

Поряд із теоретичною частиною учасникам було запропоновано виконати практичні завдання, з якими вони чудово впоралися. Під час занять розібрали прикладні питання щодо роботи в різних соціальних мережах, які цікавили учасників, та разом під час дискусії сформулювали відповіді. 

Загалом тренінг був насиченим та змістовним. Учасники отримали корисні знання та навички, які зможуть застосувати у діяльності в якості блогерів 


***
Тренінги провела ГО Гендерний Клуб Дніпро в рамках проекту “Програма з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні “Мир у цифровий час” / Empowerment Peace and   Post-Conflict Reconstruction Programme for Community Leaders in Ukraine”Peace in Digital Era”.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.