bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Терміни конкурсу на послуги з проведення тренінгу з управлінських навичок продовжено
12.08.2022

ГО ФОРЗА шукає надавачів послуг з проведення тренінгу з управлінських навичок.
Тренінг проводитиметься в рамках проєкту «FEM4FOREST: ліси в жіночих руках» (DTP3-500-1.2), що впроваджується з 1.07.2020 р. до 31.12.2022 р. в межах Дунайської Транснаціональної Програми та співфінансується Європейським Союзом, а також співфінансується в рамках виконання проєкту «Створення освітньо-навчальної платформи для фахового та особистого розвитку жінок лісового сектору України» як складова всеукраїнського проєкту «Голос жінок і лідерство – Україна», що впроваджується Українським Жіночим Фондом за підтримки Уряду Канади.
Заплановано проведення тренінгу з управлінських навичок для фахівчинь лісового господарства та природоохоронних установ України.
 
Для відбору надавача послуг, просимо надати цінову пропозицію, виходячи з таких вимог:
Предмет закупівлі:
- Лот 2: тренінг з управлінських навичок.
Більше інформації щодо конкретних вимог до послуг та надавача послуг в технічному завданні, за посиланням: https://drive.google.com/…/1xvKKhc6CQ7NoZwdYrKp…/view….
 
Період надання послуг: вересень-жовтень 2022 року.
 
Термін подання цінових пропозицій: просимо до 17 серпня 2022 року подати цінову пропозицію у довільній формі, в якій зазначити вартість надання послуг (без ПДВ) та додаткові документи, електронною поштою на адресу [email protected] або у письмовій формі за адресою: вул. Швабська, 51а м. Ужгород, 88000, Україна.
Питання та роз’яснення: усі питання та/або роз’яснення, які стосуються цієї закупівлі, просимо надсилати в письмовій формі на адресу [email protected] або за телефоном +38-067-311-36-60.
Розгляд цінових пропозицій планується здійснити 19 серпня 2022 року. Відбір пропозиції відбуватиметься за оптимальною ціною за умов відповідної якості.
Замовник ГО «АГЕНТСТВО СПРИЯННЯ СТАЛОМУ РОЗВИТКУ КАРПАТСЬКОГО РЕГІОНУ «ФОРЗА», місцезнаходження вул. Швабська, 51а, м. Ужгород, 88000, Україна. https://forza.org.ua
Замовник зберігає за собою право не відібрати жодного надавача послуг без пояснення причин.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.