bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

А ви готови приєднатися до руху самоорганізації?
12.08.2022

10 серпня відбулася інформаційна он-лайн зустріч в рамках проєкту «Дієва демократія на рівні територіальних громад Луганщини».  Під час зустрічі учасники -  представники Луганської та Донецької областей різних форм сьогоднішніх рухів (самоорганізація та релокація команд, волонтери, групи гуманітарної, соціальної та будь-якої допомоги для ВПО тощо)  обмінялися досвідом, обговорили наявні кейси.

Особливим аспектом збереження безпеки  в складних регіонах стала необхідність забезпечення своєчасної самоорганізації та трансформації взаємодії між органами влади та інститутами громадянського суспільства, неформальними ініціативними групами. Саме здатність всіх зацікавлених осіб до швидкого переосмислення самоорганізації як руху зараз визначається як показник готовності суспільства для практичного задоволення спільних інтересів.

#IRF

#EU4USociety

#ПрямуємоРазом

#MovingForwardTogether.

Захід проведено ГО «Громадська ініціатива Луганщини» в рамках проєкту «Дієва демократія на рівні територіальних громад Луганщини» за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety. Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.