bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Результати 4 місяців фандрейзингової кампанії Фонду громади Житомира
12.07.2022

З перших днів повномасштабної війни в Україні Фонд громади Житомира активно включився в роботу задля допомоги теробороні Житомира, військовим, внутрішньо переміщеним особам і постраждалим від дій російських загарбників.

До кампанії зі збору коштів долучилося дуже багато людей із Житомира та різних куточків світу. За 4 місяці війни в рамках фандрейзингової кампанії зібрано понад 13,1 млн грн у різних валютах, з них витрачено 9 млн 55 тис. 373 грн.

Кошти витрачалися в таких 4 основних напрямках:

-територіальна оборона Житомира;

-потреби військових;

-підтримка постраждалих;

-підтримка внутрішньо переміщених осіб.

Ми дякуємо всім, хто долучився до збору коштів у рамках оголошеної нами спільно з Житомирською міською радою фандрейзингової кампанії, – людям, організаціям, бізнесу, нашим партнерам.

До вашої уваги презентуємо розгорнутий фінансовий звіт про надходження та витрати Фонду громади Житомира за 4 місяці війни в Україні (додається).

 «За такий короткий період ми добре спрацювали разом з вами, друзі. Це кошти громади і бізнесу не лише з Житомира. Є іноземні партнери, які нас підтримують. Дякуємо кожному і всім, що ви довірили нам свої кошти – вони пішли на гарні справи. Проте гроші мають здатність закінчуватися. Війна продовжується, і ми не повинні розслаблюватись. Фандрейзингова кампанія триває. Кожна ваша гривня є важливою. Наша сила є в єдності!», – наголошує голова правління Фонду громади Житомира Жанна Соловйова.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.