bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Візуалізаційне обладнання для потреб медицини, стоматології та ветеринарної медицини
04.07.2022

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує тендер за процедурою «Запит цінових пропозицій» на закупівлю код згідно ДК 021:2015: 33110000-4 Візуалізаційне обладнання для потреб медицини, стоматології та ветеринарної медицини  (Ультрапортативна рентгенівська система для скринінгу на туберкульоз, код НК 024:2019 – 37643 Система рентгенівська діагностична портативна загального призначення, цифрова) в рамках реалізації програми Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією.

 Характеристика предмету закупівлі, у тому числі необхідні технічні, якісні, кількісні та інші параметри: визначені в Додатку № 2 «Медико-технічні вимоги».

 Кінцевий термін подання тендерних пропозицій: «13» липня 2022 року до 13:00 (включно) за київським часом.

 Адреса веб-сайту, на якому розміщена інформація про закупівлю: https://phc.org.ua в розділі «Закупівлі».

 Очікувана вартість закупівлі: 24 500 000,00  грн.

 Строк дії тендерної пропозиції: тендерна пропозиція повинна бути дійсна протягом 90 (дев’яносто) календарних днів.

 Термін постачання: 60 (шістдесят) календарних днів з дати підписання договору або отримання попередньої оплати (у разі наявності).

Умови поставки:

Поставка Товару вiдбуватиметься з урахуванням норм чинного законодавства України, вимог та стандартiв на умовах DDP (за правилами Iнкотермс 2010).

Доставка Товару здійснюється до установ-отримувачів, навантажувально-розвантажувальні роботи здійснюються Постачальником.

В обов’язки Постачальника входить упаковка товару, необхідна для забезпечення безпечного перевезення товару.

Контактні дані для подачі цінової пропозиції: пропозиція, яка складається з документів, зазначених у п. 12,  повинна надсилатись у вигляді сканованих копій та мати чіткий вигляд повного (завершеного) документу, печатки, підпису і т.ін., на електрону адресу: [email protected] з зазначенням у темі листа: «Конкурс на закупівлю код згідно ДК 021:2015: 33110000-4 Візуалізаційне обладнання для потреб медицини, стоматології та ветеринарної медицини  (Ультрапортативна рентгенівська система для скринінгу на туберкульоз, код НК 024:2019 – 37643 Система рентгенівська діагностична портативна загального призначення, цифрова),  до уваги: головного фахівця відділу закупівель та постачань Ірини Сак, тел.: +38 (067) 167- 62-73.

 Організаційні вимоги:

  • Юридична особа або Фізична особа-підприємець за законодавством України. Оплата за товар відбуватиметься виключно без ПДВ.
  • Відповідність кваліфікаційним критеріям, визначеним в Додаток № 1 «Інформація про спосіб документального підтвердження відповідності Учасників встановленим кваліфікаційним критеріям».
  • Відповідність запропонованого Товару технічним вимогам Замовника, визначеним в Додатку № 2 «Медико-технічні вимоги».
  • Оплата за товар відбуватиметься у гривні виключно без урахування податку на додану вартість (без ПДВ) та на оплати по факту постачання товару або на умовах попередньої оплати в розмірі 50 % від  вартості товару протягом 5 робочих днів з дати надання рахунку, 50 % - за фактом постачання товару протягом 5  робочих днів.

Скановані документи у повному обсязі, згідно п. 12 повинні бути надіслані учасником на електрону адресу: [email protected] із зазначенням у темі листа: «Конкурс на закупівлю Код згідно ДК 021:2015: 33110000-4 Візуалізаційне обладнання для потреб медицини, стоматології та ветеринарної медицини  (Ультрапортативна рентгенівська система для скринінгу на туберкульоз, код НК 024:2019 – 37643 Система рентгенівська діагностична портативна загального призначення, цифрова)».

Контакти

  • Сак Ірина

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.