bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Постраждалим від війни українцям допомагає одна з найбільших міжнародних організацій «CARE»
27.06.2022

Міжнародна спільнота не залишається осторонь української біди від початку нового наступу наприкінці лютого, і все більше компаній та організацій прагнуть проявити свою солідарність та допомогти. 

Одна з найбільших і найдавніших благодійних організацій “CARE” також запропонувала свою підтримку. Вона працює вже понад 75 років і допомагає у більш ніж ста країнах. Через війну з росією та спричинену нею гуманітарну кризу Україна увійшла до числа тих, кого сьогодні активно підтримує “CARE”.

Ми дійсно пишаємося тим, що співпрацюємо з “Твоєю опорою” всередині України та допомагаємо людям, які потребують допомоги, медичним обладнанням та ліками. Робота через партнерські організації важлива, тому що місцеві організації - це люди, які збираються змінити громадянське суспільство. “Твоя Опора” є чудовим прикладом”, – каже Карл-Отто Зентель, генеральний директор CARE Німеччина. 

На перший пакет допомоги від “CARE” для однієї з київських лікарень вдалося закупити важливе реанімаційне обладнання. Серед якого - і наркозна станція, і апарати штучної вентиляції легень, і пересувні світильники, і апарат ультразвукової діагностики та багато інших медичних приладів і товарів. У лікарні кажуть, що це обладнання дозволить їм оперативніше діагностувати захворювання та бути мобільнішими, що надзвичайно важливо в умовах воєнного стану. А відтак і врятувати більше українців, зокрема постраждалих від війни.

Ми пишаємося партнерством з “CARE” і вдячні за їхню допомогу. Водночас ми просимо не забувати про Україну! Щодня гинуть люди - діти та дорослі. Це пекло, яке стало нашою реальністю. Тож ми просимо підтримувати українців”, - каже Валерія Татарчук, засновниця українського благодійного фонду “Твоя Опора”.

 

Для довідки.

CARE- провідна гуманітарна організація, заснована у 1945 році. У 2021 році “CARE International” працювала у більш ніж 100 країнах, охопивши понад 100 мільйонів людей. “CARE” працює по всьому світу, щоб рятувати життя, подолати бідність і досягти соціальної справедливості. 

Твоя Опора” - український благодійний фонд, заснований у 2014 році Валерією Татарчук, щоб допомагати дітям із вродженими вадами серця. Із початком російсько-української війни фонд розширив спектр своєї діяльності і почав надавати гуманітарну допомогу постраждалим від воєнних дій дітям, дорослому цивільному населенню, лікарням, зокрема і прифронтовим, і дитячим лікарням.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.