bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий тендер з надання послуг комунікаційної підтримки проєкту та просування в соцмережах
13.06.2022

ГО «Професіонали майбутнього» в рамках грантового проєкту  «Work Stability for Ukrainians» – цифрова платформа професійного матчмейкингу” (Угода № RPP/2022/06/050/ІСТ, за підтримки Європейського Союзу), оголошує відкритий тендер на закупівлю послуг комунікаційної підтримки проєкту.

Дата оголошення про тендер: 13 червня 2022 р.

Термін подання тендерних пропозицій: до 28 червня 2022., 23:59

Предметом закупівлі є послуги, а саме:  

1. Послуги комунікаційної підтримки проєкту, а саме:
1.1. Розробка та імплементація інформаційної кампанія про відкриті можливості для тих, хто втратив робочі місця і дохід через війну і тепер в пошуку нових можливостей з метою залучення більшої кількості компаній/консультантів/кандидатів і сприянню їх метчмейкінгу. Попередньо запланована кількість осіб, яких буде охоплено інформаційною кампанією в результаті реалізації проєкту – 1 000 000. 

1.2. Розробка пресрелізів, smm- та контент-планів, написання інструкцій по роботі з можливостями платформи

1.3. Дизайнування та макетування графічних матеріалів

1.4. Публікації в соцмережах та запуск email-розсилок, розміщення новин та банерів на сайті виконавця проєкту 

1.5. Пошук та комунікація з інформаційними партнерами, моніторинг публікацій та розсилок через канали партнерів

1.6. Пошук та комунікація з лідерами думок

1.7. Індивідуальна робота по залученню компаній. Запланована кількість закладів, яких буде охоплено в рамках реалізації проєкту, зокрема компаній, з якими будуть вестись переговори – 50. 

1.8. Підготовка проміжного та фінального комунікаційних звітів


2. Послуги просування в соцмережах (Facebook та Instagram), а саме:
2.1. Підготовка текстових та візуальних матеріалів для запуску рекламних кампаній

2.2. Запуски таргетингової реклами в соцмережах

2.3. Аналітика за показниками 

2.4. Звітування

Строк надання послуг: протягом 5 місяців від дати підписання Договору.

Закупівлі в межах проєкту здійснюються без ПДВ.

Вимоги до постачальника послуг – учасника тендеру

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України: не є платниками ПДВ, постачальники, що мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для надання послуг,  та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір , рахунок-фактура,  акт наданих послуг). 

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;

  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус

  3. Тендерна пропозиція, заповнена за зразком (додається);

  4. Оригінал Рахунка-фактури 

  5. Зразок договору надання  послуг

  6. Документи, що підтверджують досвід (рекомендаційні листи, договори на аналогічні роботи/послуги тощо).

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення;

  2. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення

  3. Якість опису послуги та відповідність очікуванням організатора

  4. Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання послуг.

Тендерні процедури.

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою [email protected] до 28 червня 2022 року, 18:00.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у відсканованому (електронному вигляді, у форматі PDF) надіслані учасником до 28 червня 2022 року 

  1. На електронну адресу [email protected] з зазначенням у темі «Вікритий тендер_RPP/2022/06/050/ІСТ _______ назва учасника»

Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 23:59 28 червня 2022, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця тендеру, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій  на відповідність умовам конкурсу, викладеним у тендерній документації. Перевага буде надана постачальнику, пропозиція якого відповідатиме зазначеним в тендерному оголошенні критеріям та пропонуватиме найнижчу ціну. 

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.  Дата засідання тендерного комітету для розгляду заявок та прийняття рішення має відбутися не пізніше 1 липня 2022 року.

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.