bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Воркшоп та конкурс для правозахисників та творчих спеціалістів ARTIФ
10.06.2022

ARTIФ є міжнародною платформою, що базується у Тбілісі, започаткованою НПО Truth Hounds, де мистецтво та права людини зустрічаються, щоб збагатити погляди громадськості на нагальні соціальні проблеми та створити більш інклюзивне та справедливе суспільство. Ми розпочали свою роботу у 2020 році, і дотепер продовжуємо підтримувати митців та активістів із країн Східної Європи та Центральної Азії.

Ми хотіли б поділитися з вами запрошенням на онлайн-воркшоп, який відбудеться з 24 червня до 1 липня 2022 року. До програми увійдуть лекції про мистецтво під час війни, а також про сучасне мистецтво та взаємодію з аудиторією, індивідуальні консультації з досвідченими кураторами, які працюють у сферах прав людини, маркетингу та сучасного мистецтва, а також власне командну роботу між активістами та митцями, в рамках якої будуть розроблені нові соціальні арт-ініціативи.


Усі ідеї коллаборацій будуть оцінені незалежними експертами, а автори відібраних ідей отримають до 2000 доларів США на їхню реалізацію.

Ми приймаємо заявки від правозахисників з України, Таджикистану, Казахстану, Киргизстану, Узбекистану, Білорусі, Вірменії та Грузії, які працюють з різними темами і цільовими аудиторіями.

Заявки приймаються до 12 червня 2022 року.

Форма заявки для правозахисників/активістів 

https://forms.gle/u2gZ77W4xLyeadYq5

Форма заявки для творчих спеціалістів 

https://forms.gle/Siq3BJ6ewcsFv8se9

 
За більш детальною інформацією та в разі виникнення питань звертайтеся на пошту [email protected]. Контактна особа: Олександра Зур’ян, менеджер з комунікацій
 

Контакти

  • [email protected] Контактна особа: Олександра Зур‘ян
  • менеджер з комунікацій

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.