bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю та адресну доставку медикаментів та товарів медичного призначення
20.05.2022

ВБО «КОНВІКТУС УКРАЇНА» шукає партнера для закупівлі медикаментів та товарів медичного призначення та формування їх в набори для осіб/родин з дітьми.

Джерело фінансування закупівлі

Закупівля здійснюється в рамках проєкту, який реалізовується ВБО «Конвіктус Україна» в рамках Благодійної програми «СОС Діти. Програма екстреної допомоги» Міжнародної благодійної організації «Благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка» та з метою надання допомоги особам, які постраждали в наслідок воєнних дій, що розпочались 24.02.22 на території України, та/або перебувають у складних життєвих обставинах в рамках потреби одержувача. А також в рамках регіонального проєкту «Стійкість сервісів для ключових груп у регіоні Східній Європі та Центральній Азії» (#SoS_project 2.0), що реалізується консорціумом організацій, під керівництвом МБФ «Альянс громадського здоров’я» у партнерстві з БО «100% Життя», за фінансової підтримки Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією, а також всіх проєктів Організації, що реалізуються за кошти грантів (субгрантів).

Територія виконання замовлення: Київ, Київська область, Івано-Франківська область.

Мінімальний обсяг закупівлі: 120 наборів на місяць; 960 наборів на весь термін реалізації проєкту (8 місяців, травень-грудень 2022 року включно).

З усіма необхідними документами для подання тендерної пропозиції та її процедурою можна ознайомитися у файлі: Дод 7 до Кер Тендерна документація на закупівлю медикаментів та товарів медичного призначення.pdf

Кінцева дата подання заявок: 17:00 27 травня 2022 року.

ВБО «КОНВІКТУС УКРАЇНА» повідомляє, що усі кандидати проходять перевірку на доброчесність, а також перевірку відповідності поданих даних через пошук відкритих даних у мережі Інтернет, через аналіз спеціальних реєстрів, в тому числі, але не обмежуючись, про притягнення до кримінальної відповідальності, відсутність судових позовів або обмежень, передбачених кримінальним процесуальним законодавством України. Подаючи своє резюме, кандидат погоджується на таку перевірку.

Учасник ознайомлений        з Кодексом поведінки постачальників (http://network.org.ua/projects/nuo/purchase.php).

Вісангірієва Олена, менеджер з закупівель,  тел. 067 290 9097, 044 592 58 47,  e-mail [email protected]

Контакти

  • Вісангірієва Олена
  • менеджер з закупівель
  • тел. 067 290 9097
  • 044 592 58 47
  • e-mail [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.