bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Procure4Peace у допомогу ГО, БФ, організаціям та волонтерським ініціативам
16.03.2022

Ініціативна команда з європейських директорів із закупівель та міжнародних закупівельних експертів об’єдналася заради допомоги українським колегам. Колегам які зараз активно:

  • Волонтерам та громадським організаціям, що закуповують для гуманітарних потреб;

  • Закуповують товари для функціонування своїх компаній.

 

Нещодавно було запущено платформу Procure4Peace - https://procure4peace.org/ Платформа є містком між європейськими та українськими закупівельниками для:

 

  • Пошуку постачальників за кордоном.

  • Пошуку та організації закупівлі товарів за кордоном.

  • Налагодження контактів із постачальниками за кордоном.

 

До ініціативи Procure4Peace вже доєдналися понад 40 професійних українських закупівельників волонтерів, які допоможуть Вашим ГО, БФ, організаціям та волонерським ініціативам із закупівлею необхідних товарів. 

 

Як отримати допомогу?

 

  1. Доєднуйтеся до групи в ЛінкедІн цієї ініціативи - https://www.linkedin.com/groups/14062441/ та постіть свій запит. У групі вже більше 150 закупівельників з різних країн, які готові допомогти вже зараз!

  2. Підписуйтеся на сторінку ініціативи у Фейсбук https://www.facebook.com/procure4PeaceUkraine та напишіть у повідомленні Вашу потребу, а ми знайдемо волонтера, який допоможе виконати Ваш запит у найближчий час.

 

Шукаєте аптечки, бронежилети, ліки т.д. за кордоном?  Procure4Peace Ukraine безкоштовно допоможе Вам знайти постачальників - перевірених, з наявною номенклатурою, з товарами з правильними технічними характеристиками. Звертайтесь, якщо у Вас потреба для середньої або більшої партії.    

 

Все буде Україна!

Слава Україні!

 

Контакти

  • https://www.facebook.com/procure4PeaceUkraine

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.