Чи заборонили в їдальнях сіль і цукор?
Як покращити якість страв у меню?
Як батьки можуть впливати на харчування у школах?
І де брати гроші на нове обладнання?
На ці запитання вже знає відповідь Оксана Руда, експертка проєкту DECIDE.
Уже рік триває реформа харчування у закладах освіти. У спецвипуску «Освітнього маркера» ми поставили найбільш хвилюючі запитання експертам МОЗ, Мінрегіону, МОН і Держпродспоживслужби.
Деталі про реформу також дізнавалися від представників Національної асоціації громадського харчування, громадського об’єднання «Батьки SOS», Українського інституту розвитку освіти і соціального проєкту Євгена Клопотенка «Нове шкільне харчування» (CultFood).
00:44 Реформа та батьки
04:18 Так а що взагалі змінилося?
08:46 А що з фінансуванням?
Про все це – в проєкті «Освітній маркер». Тут ми щомісяця розповідаємо про головні події в освіті.
Шукайте свіжі випуски шоу на Youtube-каналі проекту або Facebook-сторінці DECIDE.
Тут можна приєднатися до спільноти DECIDE, яка об’єднує управлінців та освітян — людей, не бояться змін, інновацій та вболівають за свої громади.
А на сайті «Освіта. Коментують експерти» знайти фахові пояснення ключових подій у сфері освіти.
Відео створено за підтримки Швейцарії в межах Швейцарсько-українського проєкту DECIDE — «Децентралізація для розвитку демократичної освіти», який впроваджує консорціум ГО «DOCCU — Розвиток громадянських компетентностей в Україні» та Цюрихського педагогічного університету (PH Zurich, Швейцарія).
Коментарі