bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбувся Всеукраїнський конкурс малюнків та фотографій Що для мене Україна?-2021
08.02.2022

З липня по вересень 2021 року Благодійний фонд «Об’єднання світових культур»   спільно з Українським координаційним центром з підвищення правової освіти населення, Українською молодіжною правничою асамблеєю та Українською асоціацією підтримки творчої молоді провели Всеукраїнський конкурс малюнків та фотографій «ЩО ДЛЯ МЕНЕ УКРАЇНА?», приурочений до 30-ї річниці Незалежності України.

До участі у Конкурсі запрошувалися діти віком від 3 до 18 років з України та української діаспори різних країн світу. Інформація про проведення Конкурсу була розміщена на Цифровій мапі подій – національній платформі, що висвітлює події всієї країни, присвячені 30-ій річниці Незалежності України.

Проведення Конкурсу підтримали: Радниця-Уповноважена Президента України з прав дитини та дитячої реабілітації, Міністерство культури та інформаційної політики України, Міністерство молоді та спорту України, Міністерство юстиції України, Міністерство реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Міністерство закордонних справ України, Національна соціальна сервісна служба України, Український державний центр позашкільної освіти, Київська міська рада, Департамент молоді та спорту, Департамент культури та Департамент суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Державне підприємство «Центр захисту інформаційного простору України», Асоціація благодійників України, платформа для демонстрації, продажу та колекціонування цифрового мистецтва V-Art, рекламне агентство ZLODEI та інші.

У конкурсі взяли участь 6 134 учасники, від яких організатори отримали 10 276 робіт (малюнків та фотографій). Цього року конкурс об’єднав учасників з одинадцяти країн, а саме: Австралії, Ізраїлю, Італії, Канади, Кіпру, Норвегії, Нідерландів, Португалії, Румунії, Туреччини та України, яка представлена учасниками зі всіх регіонів, без виключення. Найактивнішими в Україні стали учасники з Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Закарпатської, Запорізької, Київської, Луганської, Полтавської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської областей та міста Київ.

У цьому році серед учасників конкурсу – діти, які навчаються чи просто полюбляють малювати / фотографувати, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з інвалідністю та вперше беруть участь у цьому конкурсі неповнолітні, які відбувають покарання у виховних колоніях, та «складні підлітки».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.