bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Україні створили перший Telegram-канал про соціальне замовлення
31.01.2022

Кіровоградська обласна організація ВГО “Асоціація сприяння самоорганізації населення” запустила Telegram-канал, присвячений соціальному замовленню. Подібних продуктів про інструмент, що допомагає залучати недержавні організації до надання соціальних послуг, раніше в Україні не було. На каналі - нормативна база, інструкції щодо впровадження та застосування, реальні кейси впровадження і використання соцзамовлення з регіонів України.

- Це Telegram-канал, у якому ви дізнаєтеся усе про соціальне замовлення. Адвокатуючи впровадження соціального замовлення в себе на Кіровоградщині, ми зрозуміли, що у загальному доступі відсутня систематизована інформація про цей інструмент: щось є у законодавстві, щось у статтях на цю тему, щось на сторінках департаментів соціальної політики у регіонах. Але для громади чи громадської організації, які ініціюють впровадження соціального замовлення чи втілюють його, важливі покрокові інструкції, чужий досвід, витяги із законодавства. Ідеально, щоб усе було в одному місці, доступною мовою і з легкою навігацією. Ми вирішили відійти від стандартних посібників і методичок, які швидко застарівають, і створити Telegram-канал, який можна буде постійно оновлювати. Така собі шпаргалка у шухлядці із мемами та короткими замітками без зайвої води, - говорить комунікаційниця організації Світлана Дубина-Литвиненко.

Підписатися на Telegram-канал “Соціальне замовлення в Україні” можна за цим посиланням: https://t.me/sotsialne_zamovlennya.

Наша організація зацікавлена ділитися розробками та напрацюваннями інших організацій у напрямку імплементації та застосування соціального замовлення. Якщо ви маєте корисні посилання, що будуть корисними широкому колу читачів, які цікавляться соціальним замовлення, надсилайте на нашу електронну скриньку: [email protected]. Ми розмістимо ці матеріали у Telegram-каналі.

Telegram-канал створено Кіровоградською обласною організацією ВГО “Асоціація сприяння самоорганізації населення” за підтримки NED у рамках проєкту «Соціальне замовлення: співпраця влади і громади Кіровоградщини».

Контакти

  • Кіровоградська обласна організація ВГО “Асоціація сприяння самоорганізації населення”: https://www.facebook.com/samoorg.krop

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.