bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Успішні приклади впровадження РЕЧВ на підприємствах України (Житомир)
27.01.2022

Черговий успішний приклад впровадження ресурсоефективного та чистого виробництва на вітчизняному підприємстві в рамках програми “Європейський Союз для довкілля” (EU4Environment), яка фінансується ЄС!

ПрАТ “ЗАВОД МЕТАЛОКОНСТРУКЦІЙ УКРСТАЛЬ ЖИТОМИР” спеціалізується на виготовленні каркасів промислових та цивільних будівель, виробництві металоконструкцій для будівництва аеропортів, стадіонів, спортзалів, супермаркетів, льодових ковзанок, автодорожніх і залізничних мостів. Виробнича потужність підприємства – 10 тис. т металоконструкцій на рік.

Основні показники:
     - 6 РЕЧВ-опції;
     - 10 000 м. куб /рік - скорочено споживання палива;
     - 68 000 кВт⋅год/рік - скорочено споживання електроенергії;
     - 50 т-екв./рік - скорочено викиди в атмосферу;
     - 10 000 євро/рік - економічні заощадження.

Звертайтесь до експертів Центру ресурсоефективного та чистого виробництва і незабаром читайте про історію успіху Вашого підприємства!
 

Детальна інформація на нашому сайті:

Бізнес-кейс ТОВ “ЗАВОД МЕТАЛОКОНСТРУКЦІЙ УКРСТАЛЬ ЖИТОМИР” - http://www.recpc.org/wp-content/uploads/2021/07/UKRSTAL-ZHYTOMYR-ua.pdf

Business Case: UKRSTAL ZHYTOMYR-STRUCTURAL STEEL FABRICATION PLANT, LLC - http://www.recpc.org/wp-content/uploads/2021/07/UKRSTAL-ZHYTOMYR.pdf 

Більше інформації про програму EU4Environment: www.eu4environment.org

Слідкуйте за новинами Центру на сайті (www.recpc.org), Facebook (www.facebook.com/recpc.ua) та підписуйтесь на YouTube канал RECP Centre Ukraine (www.youtube.com/c/RECPCentreUkraine).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.