bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Аналіз наявних проблем молоді в місті Маріуполь
23.11.2021

В аналітичну записку викладаються та аналізуються існуючі проблеми молоді в місті Маріуполь, а також містяться стратегічні цілі адвокації. Вони розроблені на підставі аналізу глибинних інтерв’ю з цільовою групою та відповідей на питання комплексного опитувальника щодо рівня життя молоді в Маріуполі відповідно до таких тематичних блоків: зовнішній вигляд міста, інклюзія та недискримінація, робота та трудові права, екологічна ситуація та можливість реалізації партисипативної демократії. У ній стисло описується інституційне та правове становище маріупольської молодіжної аудиторії через зазначення проблем, їх причин та наслідків - через використання методики “дерева проблем”. В якості візуалізації результатів опитування використовується інфографіка.

Поданий комплексний інтерсекційний аналіз проблемного поля молоді в Маріуполі окремо включає можливі шляхи вирішення наявних проблем, що можуть служити орієнтирами для подальшої роботи міського врядування та для фондів й громадських організацій, що фінансують молодіжні проекти в Маріуполі та в містах зі схожим контекстом.

Прочитати аналітичну записку можна українською та англійською за посиланням

Проект «Як місто впливає на нас» є частиною щорічного робочого плану CDN «Міста для всеосяжного міського планування та прийняття рішень у містах Східної Європи».

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.