bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Бердянську проходять заходи до Європейського тижня кодування
26.10.2021

Подія буде відбуватися для студентів Бердянського державного педагогічного університету, кафедра «Соціальних комунікацій». Проте долучитися до тренінгу можуть усі бажаючи представники та представниці молоді віком до 24 років.

Тренером та ментором події виступає Олександр Пилипенко — редактор Інтернет - ресурсу «Локатор.online», член Незалежної медіа профспілки України та неодноразовий лауреат всеукраїнських конкурсів журналістських розслідувань, голова ГО «Платформа Суспільної Взаємодії».

Протягом двох днів студенти та студентки, майбутні журналісти та журналістки, зможуть дізнатися про можливості програми «Flourish», перспективи її застосування у журналістиці та у будь-якій іншій професійній діяльності, практичній цінності при підготовці аналітичних статей та матеріалів тощо.

Заходи відбуваються у межах ініціативи Meet and Code що впроваджується в Україні Ресурсним центром ГУРТ у співпраці з організаціями TechSoup Europe та Haus des Stiftens gGmbH за фінансування SAP та Федерального міністерства внутрішніх справ Німеччини.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.