bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

За підтримки ГУРТ відбувся вебінар «Artificial Intelligence Now—create your own personal assistant!»
04.10.2021

28 вересня 2021 року в Noosphere Engineering School на базі Черкаського державного технологічного університету відбувся безкоштовний вебінар, присвячений штучному інтелекту та нейронним мережам.

Вебінар «Artificial Intelligence Now — create your own personal assistant!» провели у межах ініціативи Meet and Code що фінансується корпорацією SAP та Федеральним міністерством внутрішніх справ Німеччини. В Україні Meet and Code впроваджується Ресурсним центром ГУРТ у співпраці з організаціями TechSoup Europe та Haus des Stiftens gGmbH.

Вебінар зібрав понад 30 юних учасників з усієї України — представлені були Черкаси, Дніпро, Київ, Вінниця, Львів та інші міста. Зважаючи на те, що майже половина учасників — дівчата,  організатори стверджують, що сфери Data Science та Machine Learning стають все більш популярними попри гендерні особливості та вік учасників.

Зі слів самих учасників, вебінар «Artificial Intelligence Now — create your own personal assistant!» видався надзвичайно цікавим, адже поєднав у собі такі актуальні напрями як кодування та штучний інтелект.

Гості вебінару дізнались про важливі секрети штучного інтелекту та нейронних мереж, опанували нові навички кодування та запрограмували власного віртуального помічника для розпізнавання голосу або зображень. Також учасники довідались про сучасні програмні продукти, створені на основі штучного інтелекту.

Захід допоміг юним кодерам краще зрозуміти світ технологій і програмування та надихнула дізнатися більше у цих сферах. Спікер вебінару — доктор технічних наук, професор кафедри робототехніки та спеціалізованих комп’ютерних систем ЧДТУ Євген Федоров зазначив, що проведення цікавих подій на тему програмування є дуже важливим для сучасної молоді, адже це дозволяє залучити до сфери “цифрового” світу, без якого нині неможливе наше життя, все більше охочих.

Контакти

  • http://t.me/NoosphereEngineering

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.