bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кар’єра у громадському секторі: буклет та заняття для свідомого вибору професії
30.09.2021

26 вересня на всеукраїнському форумі МолоДійте у Тернополі платформа Career Hub Центру “Розвиток КСВ” за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Міністерства молоді та спорту України презентували посібник для молоді «Твоє майбутнє у громадському секторі», а також матеріали занять для учнів 5-11 класів в межах всеукраїнського проєкту “Карта професій”.

Посібник та заняття про кар’єру та професії в громадському секторі допоможуть молоді краще зрозуміти сферу та обрати напрям. З буклету «Твоє майбутнє у громадському секторі» можна дізнатися про:

  • особливості громадської діяльності в Україні та світі;
  • основні професійні напрями та кар’єрний шлях;
  • надихаючі історії успіху представників/ць провідних організацій;
  • де навчатися і як почати кар’єру;
  • корисні матеріали та посилання.

Розроблені заняття допоможуть вчителям, практичним психологам та молодіжним працівникам розповісти про професії громадського сектору в інтерактивний спосіб. Наприклад, провести обговорення, показати відео-ролик або презентацію з цікавими фактами про громадську сферу або ж провести практичну гру для підлітків

Буклет стане в нагоді не тільки учням та батькам для свідомого вибору професії, а й вчителям/кам та молодіжним працівникам/цям, щоб проводити ефективну профорієнтаційну роботу з підлітками.

Завантажити буклет та матеріали занять можна за посиланням

Буклет та уроки розроблені в рамках всеукраїнського проєкту «Карта професій» за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні і Міністерства молоді та спорту України. Проєкт «Карта професій» має на меті допомогти щколярам/кам та молоді зрозуміти різноманіття професій, важливі навички та кар’єрний шлях зі школи до реалізації в обраній галузі.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.