bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстерня представництва та комунікації продовжує роботу в Новоайдарської громаді
30.09.2021

У вересні в для представників Новоайдарської територіальної громади відбувся другий захід «Foresight-майстерня змін: визначення проблем, аналіз їх виникнення та сценарії виходу із конфліктних ситуацій» в рамках проведення Майстерні представництва та комунікації влади та громади. На заході розглядалися питання мінімізації ризиків виникнення нових подібних конфліктів у майбутньому через опрацювання їх у формі візуалізації ситуацій та дискусії, у форматі моделювання конфліктів в громаді. Експерти ЛОГО «Громадська ініціатива Луганщини» заздалегідь розробили сценарій декількох ситуацій, які можуть виникати в громаді та привести до конфліктних ситуацій.

      Але  цього разу, для того щоб ефективно вирішувати ці питання, експерти подбали про тих, хто працює з конфліктами. Специфіка роботи працівників місцевої ради, громадських організацій, педагогів полягає у тому, що під час виконання своїх професійних обов’язків існують ризики виникнення проблемних ситуацій з підвищеною емоційною насиченістю та складністю міжособистісного спілкування. Втрата енергії, почуття втоми, емоційне виснаження працівників підвищує ризик виникнення нового конфлікту або погіршення рівня напруження існуючого. Таки ситуації провокують упередженість та нівелюють досягнуті результати.

      Під час заходу всі бажаючі за допомогою тестування мали змогу виявити рівень свого емоційного стану та готовності зануритися в гостру ситуацію з головою. Учасники також опанували навички ефективного спілкування під час пошуку спільного рішення, які дають можливість зберегти психологічне здоров’я в громаді та задовольнити потреби сторін конфліктної ситуації.          

       Захід проводиться ГО «Громадська ініціатива Луганщини» в рамках проекту «Розбудова ефективних моделей запобігання та врегулювання конфліктів у територіальних громадах Луганщини в процесі проведення реформ» за підтримки  МФ «Відродження» (Програма «Демократична практика»). 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.