bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Жителі Луганської області навчалися ефективно вести бізнес та започатковувати власну справу
24.09.2021

У червні 2021 року ГО «Покровська Ліга ділових та професійних жінок» в рамках проєкту «Підвищення конкурентоспроможності бізнесу і можливостей працевлаштування вразливого населення Донецької та Луганської областей» розпочала серію дводенних тренінгів, одноденних групових, індивідуальних та онлайн консультацій серед власників мікробізнесу та підприємців-початківців, які мешкають у Луганській області.

Під час тренінгів учасники мали можливість детально ознайомитися з пріоритетними напрямками діяльності мікро та малого бізнесу в регіоні, поліпшити стратегії фінансового планування, маркетингу та управління кадровими ресурсами.

Завдяки запропонованим тренерками методикам підприємці навчилися вдосконалювати бізнес-процеси, шукати слабкі ланки, підвищувати рентабельність власних справ. Не залишилися поза увагою тренерок й теми пов’язані з просуванням товарів і послуг у соціальних мережах, на електронних торгівельних майданчиках та дошках оголошень.

На консультаціях підприємці задавали різноманітні запитання, по’вязані з організацією, управлінням, просуванням, розвитком бізнесу та його оптимізацією, бізнес-плануванням, логікою питань ведення бізнесу, PR, побудовою бізнес-комунікацій, управлінням конфліктними ситуаціями тощо.

Зрозуміло, що наведений перелік запитань є лише малою частиною того, що цікавило підприємців під час консультацій. Були й запитання, що потребували особливої уваги та концентрації, як з боку тренерок, так і з боку учасників. Як правило, такі запитання ефективно розв’язувалися лише завдяки наявності багаторічного професійного досвіду проектної команди та методичних розробок в сфері діагностики бізнесу клієнта.

Отже, підводячи підсумок реалізації проєкту у Луганській області, а саме у місті Кремінна та Сєвєродонецьк, можна вважати, що тренінги та консультації відбулися у конструктивній та діловій атмосфері. Кожен з учасників отримав саме те, що він хотів, а наша команда очікує, що застосування отриманих знань на практиці не забариться та відбудеться у найближчі часи. Адже ми зробили все можливе для того, аби підвищити конкурентоспроможність бізнесу і можливості вразливого населення у Луганській області!

Проєкт «Підвищення конкурентоспроможності бізнесу і можливостей працевлаштування вразливого населення Донецької та Луганської областей» реалізує ГО «Покровська Ліга ділових та професійних жінок» за сприяння Проєкту USAID«Економічна підтримка Східної України».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.