bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Групова консультація серед підприємців міста Сєвєродонецьк
24.09.2021

16 серпня 2021 року самозайняті особи та підприємці міста Сєвєродонецьк відвідали консультацію, де отримали відповіді на питання, які виникли після проведених тренінгів в рамках проєкту «Підвищення конкурентоспроможності бізнесу і можливостей працевлаштування вразливого населення Донецької та Луганської областей».

Проводили консультацію тренерки з різнобічним досвідом - Скорописова Людмила та Артюхіна Марина.

Протягом консультації учасники ставили питання, ділилися власним досвідом та надавали корисні поради один одному. На заході найчастіше лунали питання, пов’язані з:

  • ефективними напрямками розвитку бізнесу;
  • діджитал-маркетингом, маркетинговими дослідженнями та рекламою;
  • пошуком додаткових ресурсів фінансування;
  • основами брендування продукції;
  • баченням та методикою оцінки бізнес-ідей;
  • бізнес-плануванням, структурою бізнес-плану, його складанням та необхідними розрахунками;
  • ефективним управлінням персоналом та ін.

Кожне з цих питань не оминуло уваги тренерок, які охоче ділилися власним досвідом та надавали корисні поради присутнім підприємцям.

В цілому захід пройшов у динамічній та цікавій атмосфері; інтерактивний формат проведення допоміг учасникам краще засвоїти надану тренерками інформацію для подальшої реалізації набутих знань на практиці.

Ми впевнені, що надані поради будуть у нагоді для підприємців міста Сєвєродонецьк та з нетерпінням чекаємо зустрічей на індивідуальних консультаціях для подальшого поліпшення вже набутих знань та вмінь! Далі буде!

Проєкт «Підвищення конкурентоспроможності бізнесу і можливостей працевлаштування вразливого населення Донецької і Луганської областей» реалізується за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.