bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Партнерська співпраця в місті Сєвєродонецьк
22.09.2021

ГО «Покровська Ліга ділових та професійних жінок» в рамках проєкту «Підвищення конкурентоспроможності бізнесу і можливостей працевлаштування вразливого населення Донецької та Луганської областей» організувала та провела серію тренінгів та консультацій для підприємців міста Сєвєродонецьк.

Слід зазначити, що проведені тренінги та консультації завдяки ефективному синергічному поєднанню ділової активності Покровської Ліги ділових та професійних жінок та всебічному сприянню Сєвєродонецьких обласного та міського центрів зайнятості створили потужний імпульс щодо зміцнення економічної стійкості підприємців міста Сєвєродонецьк.

Більш того, 6 серпня 2021 року проектна менеджерка Тихонова Наталія разом з координатором проєкту Калініним Сергієм обговорили можливості подальшої співпраці між ГО «Покровська Ліга ділових та професійних жінок» та Сєвєродонецьким міським центром зайнятості. Сторони вважають, що це сприятимемо подальшому розвитку відносин між партнерами, покращенню економічної стійкості та якості життя вразливих цільових груп, зняттю соціального напруження у регіоні.

Отже, щиро дякуємо нашим партнерам за ефективну співпрацю та бажаємо підприємцям, якомога скоріше використати отриманні знання на практиці, з нетерпінням чекаємо їхніх результатів успіху!

Проєкт «Підвищення конкурентоспроможності бізнесу і можливостей працевлаштування вразливого населення Донецької та Луганської областей» реалізується за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.