bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Українська ІТ-компанія ELEKS закупила книги для бібліотек у Львівській і Тернопільській областях
26.08.2021

«Пропозиція книжок на ринку наразі шалена, але, окрім того, що всі вони гарні, вони ще й дуже дорогі, і не всі можуть їх собі дозволити. А бібліотеки, які б могли розв’язати проблему із доступом до книг, - порожні. Більшість літератури взагалі російськомовна. Тому допомога бібліотекам — це перше, про що я подумала, коли оголосили пошук ідей для соціальних проєктів від ELEKS», — розповіла Оксана Іванченко, бізнес-аналітикиня ELEKS, яка ініціювала ідею.

Книги отримали:

  1. Бібліотека-філія у с. Ременів (Львівська обл.)

  2. Публічна бібліотека та Народний Дім у с. Криве (Львівська обл.)

  3. Бібліотека у с. Бірки (Львівська обл.)

  4. Бібліотека у с. Раделичі (Львівська обл.)

  5. Публічна бібліотека для дітей Кам’янка-Бузької міської ради (Львівська обл.)

  6. Бібліотека у с. Свитазів (Львівська обл.)

  7. Бібліотека у c. Солонка (Львівська обл.)

  8. Центральна дитяча бібліотека міста Львова

  9. Центральна публічна бібліотека Козівської селищної ради (Тернопільська обл.)

«Ми щиро вдячні компанії «ELEKS», зокрема уродженці нашого містечка Оксані Іванченко, за подаровані книги. Бібліотекарі завжди радо зустрічають та обслуговують понад одну тисячу користувачів. Це в основному дошкільнята та учні 1-11 класів. Тож дякуємо за те, що на книжкових поличках дитячої книгозбірні оселилося більше 40 нових книг. Чудові різнокольорові видання для малят, енциклопедичні довідники для школярів, цікаві та пізнавальні історії надзвичайно потрібні нашим найвибагливішим читачам», — прокоментувала співпрацю Ірина Лазарчук, заступник директора по роботі з дітьми Центральної публічної бібліотеки Козівської селищної ради.

«Цей подарунок - просто безцінний, тому що ми отримали нові галузеві і художні книги, яких у нас на цей момент практично немає в бібліотеці. Діти завжди цікавляться не лише художньою літературою, але й природою, фізикою, математикою, життям відомих людей. І в цьому подарунку від компанії ELEKS є саме такі книги, які дуже сподобаються дітям!» —  сказала Леся Хомич, заступник директора по роботі з дітьми Публічної бібліотеки для дітей Кам’янка-Бузької міської ради Львівської області.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.