bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Україні створюють рейтинг та довідник «Творці змін»: номінувати проєкти можна до 31 серпня
26.08.2021

Плисти за течією чи лупати сю скалу? В Україні запустили конкурс проєктів, що змінюють Україну, та великий електронний довідник “Творці змін”. 

Bendukidze Free Market Center у співпраці з Friedrich Naumann Foundation Ukraine and Belarus, Atlas Network та медіа рішень “Рубрика” шукають українські проекти, які працюють над реальними змінами у сферах освіти, охорони здоров’я, екології, соціальної допомоги та армії/ветеранів. 

Проєкти можна запропонувати до 31 сепрня 2021 року. Це можуть бути проєкти та ініціативи громадянського суспільства, присвячені вирішенню актуальних проблем, які працюють як самостійно, так і за допомогою органів місцевої/національної влади.

Після детального ознайомлення з номінованими проєктами організаторами буде сформовано лонг-ліст — усі проєкти, що потраплять до нього, стануть частиною електронного довідника “Творці змін”. В подальшому довідник буде регулярно оновлюватися.

Перший конкурс “Творці змін” буде проведено вже наприкінці 2021 року. З усіх проєктів, що потраплять у довідник українських творців змін, компетентним журі буде створено шорт-ліст, на основі якого проведуть публічне голосування.

Форма для номінування проєктів відкрита до 31 серпня і доступна за посиланням: https://forms.gle/pNWqbtFzKYd5re1J6

Долучайтеся також до Facebook-сторінки “Творці змін” та стежте за всіма деталями.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.