bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультація серед підприємців міста Кремінна
10.07.2021

17 червня 2021 року, серед підприємців міста Кремінна Ліга ділових та професійних жінок організувала та провела групову консультацію «Фінансовий менеджмент. Бухгалтерський облік та оподаткування».

Протягом консультації присутні ставили запитання, пов’язані з управлінням фінансами, бухгалтерським обліком, формами та видами оподаткування, оптимізацією фінансів та управлінням власним бізнесом. Майже всі запитання потребували уваги з урахуванням специфіки того чи іншого бізнесу підприємців, а саме: торговельно-посередницької діяльності, виробництва продуктів харчування, «hand made», сфери розваг тощо.

Всі запитання, що лунали під час консультації, вдавалося розв’язувати завдяки накопиченому багаторічному практичному досвіду тренерок Скорописової Людмили та Артюхіної Марини, їх наполегливості та майстерності у вирішенні складних підприємницьких проблем.

Отримана на консультації інформація дозволить підприємцям знайти додаткові джерела фінансування, оптимізувати фінанси та управління власною справою, удосконалити бухгалтерський облік тощо.

Отже консультація відбулася у плідній та продуктивній атмосфері, присутні підприємці ставили запитання та отримували вичерпні, дієві та випробувані часом поради, які обов’язково стануть їм нагоді. З нетерпінням чекаємо індивідуальних консультаційних зустрічей! Залишайтеся з нами! Далі буде!

Проєкт «Підвищення конкурентоспроможності бізнесу і можливостей працевлаштування вразливого населення Донецької та Луганської областей» реалізується за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.