bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг серед підприємців міста Кремінна
10.07.2021

В рамках проєкту «Підвищення конкурентоспроможності бізнесу і можливостей працевлаштування вразливого населення Донецької та Луганської областей» 15-16 червня 2021 року серед підприємців міста Кремінна ГО «Покровська Ліга ділових та професійних жінок» організувала та провела дводенний тренінг «Фінансовий менеджмент. Бухгалтерський облік та оподаткування».

У перший день тренінгу, тренерки проєкту Скорописова Людмила та Артюхіна Марина запропонували підприємцям до розгляду та обговорення теми про управління фінансами, ведення бухгалтерського обліку, фінансове законодавство України, Податковий Кодекс України. Особливий акцент тренерки зробили на запитаннях, пов’язаних з особливостями ведення бухгалтерського обліку МСП.

Другий день тренінгу було розпочате з розгляду механізмів, що дозволяють забезпечити прозорість і підзвітність фінансів у здійсненні підприємницької діяльності. Окрім цього була приділена увага запитанням, пов’язаним з пошуком додаткових джерел фінансування підприємницької діяльності, оптимізації оподаткування власної справи, удосконаленню бухгалтерського обліку тощо.

Підводячи підсумки проведеного дводенного тренінгу, констатуємо, що захід пройшов у продуктивній та інформативній атмосфері. Бажаємо підприємцям успіху у нелегкій підприємницькій справі та з нетерпінням чекаємо їх візиту на після тренінгову консультацію! Залишайтесь з нами! Далі буде!

Проєкт «Підвищення конкурентоспроможності бізнесу і можливостей працевлаштування вразливого населення Донецької та Луганської областей» реалізується за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.