bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами в закладах освіти (HACCP
08.07.2021

 
Освітні управлінці, презентуємо вам новий практичний порадник – «Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти (HACCP
Його розробили експерти з питань безпечності харчових продуктів у співпраці проєкту DECIDEДержпродспоживслужба та експерти Громадська спілка СФЕРО в межах реформи шкільного харчування, що ініційована першою леді України Олена Зеленська.
У пораднику ви знайдете:
  • покроковий механізм впровадження процедур, заснованих
  • на принципах НАССР;
  • обов’язкові вимоги, а також рекомендовану і додаткову інформацію;
  • корисні додатки, серед яких – приклади наказів, перелік документації та 5 чек-листів.
Завантажити порадник можна за посиланням.
А ще нагадуємо про серію вебінарів DECIDE щодо особливостей системи HACCP та її впровадження у закладах освіти. Переглянути всі відео можна тут
Корисні матеріали для управлінців, зокрема презентації до вебінарів, завжди доступні на сайті: https://novihromady.decide.in.ua

Контакти

  • https://decide.in.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.