bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодь Вугледару пройшла відбір на літню програму Summer Youth Acceleration Programme
08.07.2021

Summer Youth Acceleration Programme - це літня програма для амбітної молоді — школярів, студентів, працівників органів самоврядування, підприємців, активістів та небайдужих громадян — Донецької, Запорізької та Луганської областей.

Представники нашої команди вже не вперше мають намір покращити життя своєї громади. Завдяки участі в програмі молодь Вугледара планує не тільки дізнатися та навчитися новому, а й знайти та вирішити існуючи проблеми у нашій громаді.”, - розповідає капітан команди Пасічка Яна.

Щоб взяти участь у програмі учасники зібрали і презентували свою команду та пройшли конкурсний відбір. Завдяки цьому вони отримали для Вугледара 4 примірники нової настільної гри-тренінгу “Світ Громад: Акселератор-ІІІ” та вже зовсім скоро пройдуть навчання про проведенню ігрових сесій для місцевої молоді та дорослих.

 ”Світ Громад” - це весела та захоплива навчальна симуляційна гра, впродовж якої гравці розвивають себе та змінюють життя у громаді.

Гра буде цікава не тільки школярам та молоді, а й підприємцям, місцевим депутатам та всім небайдужим мешканцям громади, адже вона розвиває такі навички, як:

  1. Підприємливість
  2. Критичне мислення
  3. Співпраця та кооперація
  4. Комунікація
  5. Читацька грамотність
  6. Інформаційна грамотність
  7. Соціальна взаємодія
  8. Лідерство
  9. Тайм-менеджмент та планування
  10. Фінансова грамотність
  11. Розуміння глобальних процесів та викликів
  12. Політична грамотність
  13. Податкова культура
  14. Вирішення комплексних задач
  15. Фандрейзингові навички

Ознайомитися та разом зіграти у “Світ громад” можуть усі охочі, вона знаходиться у центрі громадських ініціатив SOVA.

Крім того, команда Вугледарської молоді має можливість отримати фінансування на впровадження своєї ініціативи (закупівлю обладнання чи проведення місцевого заходу) від Програми Розвитку ООН за умови успішного проходження всіх етапів навчання та челенджу.

 Тому вже найближчим часом чекаємо якісних змін у нашій громаді від цих неймовірних хлопців та дівчат! І кожен із читачів може їм у цьому допомогти - не переживайте, ніякого смс-голосування :) Просто радимо слідкувати за їх активністю на сторінці https://www.facebook.com/vugledar та на сайті https://promolod.org.ua/ та відгукуватися на їхні пропозиції.

Використайте літо, щоб прокачати себе, середовище та творити якісний двіж у нашій громаді.

Якщо Вас зацікавила можливість долучитися до ініціативи цієї команди чи спробувати зіграти, телефонуйте: 0665472983.

Програма Summer Youth Acceleration Programme є частиною проєкту «Молодіжний кластер у громаді: гейміфікована акселераційна програма для пошуку та залучення молоді в життя своєї громади», що реалізується ГО «Інститут політико-інформаційних досліджень», у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.