bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Правові засади та практика скасування іспитового строку клієнтів пробації в умовах епідемії»
04.06.2021

У рамках проєкту «Дотримання прав клієнтів пробації в умовах боротьби та подолання наслідків епідемії», що був підтриманий МФ «Відродження» на конкурсі “Людяність та взаємодопомога”, ГО “Україна без тортур” працювала над визначенням та вирішенням проблемних аспектів, що призводять до обмежень прав клієнтів пробації. Зокрема, у 2020 році викликом стала неможливість суб’єктами пробації виконувати покладені державою обов’язки в умовах боротьби та подолання наслідків пандемії COVID-19.

Дослідження було розпочате з метою виявлення реального стану порядку застосування до звільнених від відбування покарання з випробуванням такого механізму реагування, як направлення подання про скасування іспитового строку, пошуку єдиних критеріїв для визначення поважності причин порушень в умовах обмежень, запроваджених Урядом.

За результатами дослідження було підготовано рекомендації щодо вдосконалення діяльності органів пробації при оцінці поведінки суб’єктів пробації та достатності підстав для скасування та запобігання порушень прав суб’єктів пробації, звільнених з випробуванням.

Запрошуємо до ознайомлення з дослідженням за посиланням: https://notorture.org.ua/2021/03/02/doslidzhennja-pravovi-zasadi-ta-praktika-skasuvannja-ispitovogo-stroku-kliientiv-probacii-v-umovah-borotbi-ta-podolannja-naslidkiv-epidemii/ 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.