bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як протидіяти загрозам емоційному здоров’ю внаслідок пандемії Covid-19
02.06.2021

Пандемія COVID-19 стала випробуванням, до якого ми усі були не готові. Хоча захворювання є особливо небезпечним для літніх людей, молодь є вразливою для негативних наслідків, які воно спричиняє.

Невизначеність щодо ситуації в майбутньому, погіршення матеріального стану, втрата роботи, обмеження спілкування, різка зміна стилю життя, формату навчання та зайнятості, залученості до громадських активностей, дискомфорт для дітей, молодих сімей та багато інших чинників щодня спричиняють психологічний та емоційний тиск на молодих людей, створюючи умови життя у постійному стресовому стані. 
 
Аби протидіяти  цим загрозам, Чернігівський обласний молодіжний центр в рамках проєкту  “CORONA WARS: Прихована загроза” розробив серію тематични відеороликів із роз’ясненнями та порадами від професійних спеціалістів. Також, впродовж березня, молодіжним центром було проведено онлайн-опитування серед молоді Чернігівської області щодо стану емоційного здоров’я під час пандемії коронавірусу. Ми отримали чимало відповідей, а деякі надійшли навіть від молодих людей з інших областей України.
 
Фінальним пунктом анкети була пропозиція поставити своє питання до спеціаліста-психолога, згідно тематики проєкту. Відповіді саме на ці питання надають психологи проєкту у розроблених відео. 
 

Для перегляду відео-матеріалів, перейдіть, будь ласка, за посиланням:

Найближчим часом список відео буде доповнено, адже за проєктом заплановано створення 10 тематичних сюжетів.

Проєкт “CORONA WARS: Прихована загроза” реалізується за підтримки Британської Ради в Україні.

Чернігівський обласний молодіжний центр

Контакти

  • Чернігівський обласний молодіжний центр
  • м. Чернігів
  • вул. Магістратська
  •  3
  • тел. +380462777219
  •  www.cheyouth.com.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.