bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Напад на соціального працівника
20.03.2021

19 березня 2021 р, в Голосіївському районі столиці було скоєно напад на соціального працівника БО “100 відсотків життя. Київський регіон”.

Молодий чоловік звернувся до соціального працівника за послугами з безкоштовного тестування на ВІЛ та консультації щодо профілактики інфекцій, які передаються статевим шляхом.

Соціальний працівник  запросив його до офіційного пункту надання послуг. Нападник скористався миттю, коли фахівець був заклопотаний підготовкою до тестування і накинувся на нього з ріжучим предметом.

Хлопцю вдалось ухилитись від нападника, відштовхнути його та зачинитись.

Фахівець здійснює діяльність в рамках проєкту профілактики ВІЛ серед чоловіків які мають секс з чоловіками. Одним з методів залучення представників цільової аудиторії до соціальних послуг є рекрутинг через соціальні мережі та веб-портали і додатки для знайомств. Чоловіка, який здійснив напад на соціального працівника, було запрошено з подібного додатку для знайомств. 

Наразі життю та безпеці хлопця нічого не загрожує, а мотив нападника залишається невідомим. Не виключена і його причетність до гомофобних радикальних угрупувань.

БО “100 відсотків життя. Київський регіон”  засуджує будь-які прояви агресії та всіляко сприятиме якнайшвидшому притягненню кривдника до відповідальності. 

Закликаємо всіх колег бути обачними та дотримуватись високих принципів професійності, аби не допустити подібних випадків.

Інформація для ЗМІ та активістів: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.