bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Генератор – корисний інструмент для очільників міст та громад України
11.03.2021

Агенція Zvidsy розробила тренажер-генератор для формування стратегій розвитку ОТГ 

Агенція просторового розвитку Zvidsy пропонує перший інтерактивний інструмент для розробки стратегій розвитку об’єднаних територіальних громад — генератор сценаріїв. Відтепер сформувати стратегічні цілі для нових територіальних об’єднань та обрати оптимальні шляхи їх реалізації стало набагато простіше.

 

Для чого служить генератор сценаріїв? 

Він прискорює процес переходу до мислення про територію ОТГ, як про єдине ціле, як про поле для креативу та дій. Генератор допомагає знайти та виокремити локальну ідентичність кожної територіальної громади, на основі якої громада може будувати сценарії свого сталого розвитку. Це не тільки дозволяє уникнути одноманітності та буденності  у громадах, а й сприяє досягненню цілком конкретних цілей: збільшенню інвестиційної привабливості, залученню інвестиційного капіталу, забезпеченню доходів, підвищенню добробуту населення. Генератор дозволяє створити ідею плану просторового розвитку і перевести його у серію ключових проектів.

 

Зображений механічний пристрій-генератор, з кнопками налаштувань потрібних данних для ОТГ

 

Для кого призначений інструмент?

Для керівників міст та громад, які втомилися ставити лише лавочки та перекладати бруківку, і які шукають нові можливості для економічного розвитку ввірених їм територій та населених пунктів. Для небайдужих активних громадян, які прагнуть допомогти керівникам міст та громад у їхній роботі по створенню багатої та спроможної громади. 

 

Як це працює?

  1. Користувач вказує вихідні економічні, соціальні та географічні умови громади.
  2. Задає бажану ціль-орієнтир.
  3. Генератор визначає можливі сценарії досягнення цілі та переводить їх у наглядні просторові моделі.

Генератор вибудовує шлях із п’яти ключових проектів, які в подальшому можуть слугувати основою для прийняття стратегічних управлінських рішень на рівні громади.

 

Запрошуємо генерувати — http://zvidsy.space/

Детальна інформація про продукт знаходиться на сайті агенції — https://zvidsy.agency/generator

Зображення карти території з потрібними проєктами


Довідка: Агенція просторового розвитку ZVIDSY — українська компанія, що володіє експертизою в питаннях якісного розвитку громадського середовища, сталого розвитку міст і громад. Спеціалізація: урбаністика, архітектура, дизайн, дослідження.

Контакти

  • +38 093 691 79 46

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.