bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовний доступ до Canva Pro для неприбуткових організацій та шкіл
22.02.2021

Серед популярних шаблонів, які використовують ГО, зокрема й українські, це: презентації, інфографіка, звіти, графіка для соціальних мереж. Окремо, в Canva тепер можна працювати з відео. Простий редактор теж стане у нагоді.
 
Безкоштовний доступ надається організаціям, які офіційно зареєстровані та можуть це підтвердити при заповненні заявки відповідними документами. Щодо процесу подачі змістовну інформацію можна подивитися тут.
 
На що слід звернути увагу при подачі:
1. До подачі, потрібно зареєструвати обліковий запис, на який буде запитуватися доступ. Без цього заявку не буде успішно опрацьовано.
2. Документ, який надається, має містити відповідні коди неприбутковості (приклади та відповідні коди наведено за посиланням вище).
3. Якщо є складності з англійською, заявку можна заповнити українською (сама форма поки тільки англомовна).
 
Аналогічний доступ до функціоналу Canva Pro можуть отримати і педагоги загальноосвітніх навчальних закладів. Тут вони матимуть і інструменти, зручні для дистанційного навчання. Детальніше можна прочитати тут.
 
Із заявкою на добуст так само, як і у випадку з неприбутковими організаціями. Потрібно подати документ, що підтверджує статус вчителя — стандартну довідку про працевлаштування, яка містить інформацію про посаду (вчитель) та навчальний заклад.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.