bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчання команди центру правосуддя
15.02.2021

З 2021 року ГО «Чугуївська правозахисна група впроваджується проєкт «Зміцнення діяльності громадського центру правосуддя на Сході України».
 
З метою розуміння концепції та завдань Центру, в січні місяці було організовано навчання команди Першого громадського центру правосуддя на Харківщині. В ході заходу учасники ознайомились з міжнародним досвідом роботи громадських центрів правосуддя. Обговорили взаємодію та комунікацію між зацікавленими сторонами, особлива увага була прикута питанням роботи з проблемними клієнтами, нестандартними ситуаціями та можливим формам роботи в умовах пандемії. Також були опрацьовані практичні аспекти роботу Центру відповідно до “технологічних карт”, детально вивчені послуги, що надаються зацікавленими сторонами.
 
Як резюмував керівник Центр Роман Лихачов, - «цей захід безумовно сприятиме розумінню з боку працівникав концепції роботи Центру, своїх обовязків та комунікації із зацікавленими особами з метою покращення доступу громадян до правосуддя».
 
Захід проведено за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Нове правосуддя».
Погляди авторів, викладені у вказаній публікації, не обов’язково відображають погляди Агентства США з міжнародного розвитку або уряду Сполучених Штатів Америки».
 
#Громадський_центр_правосуддя
#ГЦП

Контакти

  • Юрій Чумак 0990632737

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.