bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Чернігівській політехніці реалізується міжнародний проєкт «Doctors Blog»
17.01.2021

У грудні-лютому 2020-2021 рр. НУ «Чернігівська політехніка» реалізується міжнародний проєкт «Doctors Blog» з посилення цифрової компетенції українських лікарів з метою консультування пацієнтів онлайн. Проєкт ініційований ГО «Фундація Прав Людини», реалізується у співпраці з ГО «Центр гендерної освіти» та здійснюється за підтримки Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Активними учасниками програми стали здобувачі вищої освіти факультету соціальних технологій, оздоровлення та реабілітації ННІ права і соціальних технології, які навчаються за освітніми програмами «Фізична терапія, ерготерапія» та «Соціально-психологічна допомога населенню». Вони отримали унікальну можливість взяти участь у менторській програмі з найкращими фахівцями у галузі цифрової журналістики та навчитися використовувати формат блогу як канал комунікації зі своїми пацієнтами у часи пандемії COVID -19.

Завдяки фінансовій підтримці Інституту міжнародних культурних зв’язків (Institut für Auslandsbeziehungen) та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина протягом грудня-січня здобувачі вищої освіти та всі охочі змогли взяти участь в блог-кафе, спікерами яких виступили запрошені лікарі, журналісти, фахівці з цифрових технологій та відеоблогінгу.

Заходи відбувались в дистанційному форматі. Іфнормація про заходи відображена на фб-сторінці проєкту https://www.facebook.com/doctors.blog.ukraine та на блог-платформі http://www.doctorsblog.today.

Контакти

  • Організаторка заходів – Наталія Шакун
  • телефон: +30669396119

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.